BTC USD 63,342.0 Gold USD 1,793.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

8 Terbunuh Akibat Tembakan Di Kampus Universiti

TXT

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
318,577
Reaction score
15,628
Points
2,376
TRAGEDI | 8 Terbunuh Akibat Tembakan Di Kampus Universiti

Lapan orang maut manakala beberapa lagi cedera dalam tragedi tembakan yang dilepaskan oleh seorang pelajar di Perm State University, Rusia.

Penembak dikenal pasti sebagai Timur Bekman-Surov, 18 tahun, dilaporkan mati ditembak di tempat kejadian.

Rakaman video menunjukkan pelajar yang ketakutan bersembunyi di auditorium dan beberapa pelajar lagi melompat dari tingkap untuk menyelamatkan diri.

 
Sponsored Post

TT

CG Super Hardcore Club
Top Poster #4
Joined
Jan 13, 2009
Messages
159,822
Reaction score
21,818
Points
1,671
This is how students jumped out of windows to escape a school shooting at Perm State University in Russia.

 

TT

CG Super Hardcore Club
Top Poster #4
Joined
Jan 13, 2009
Messages
159,822
Reaction score
21,818
Points
1,671
Suspek umur 18 tahun. Ada lesen shotgun.

FB_IMG_1632172342010.jpg
FB_IMG_1632172345735.jpg
FB_IMG_1632172352674.jpg
FB_IMG_1632172359801.jpg
 

theblur

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
7,585
Reaction score
969
Points
121
Byk lagi psycho mcm ni dimasa akan dtg.

Ni baru sikit.

Terlalu ramai org pandang remeh dgn kesihatan mental.

"Alaa tu pun stres ke, aku dulu blablabla lagi teruk". Tak semua org sama level dgn kita nak hadap tekanan. Duk suka banding2 mana boleh.

Tapi ada yg mmg psycho dari lahir. Aku sendiri dah nampak. Budak kecil lagi 5 tahun..

Anak kucing dia sumbat dalam kasut but, dan pijak2.

Pastu dia bagitau parents dia "eee ada kucing mati laa".

Tapi parents dia anggap anak dia main2 je, siap gelak.

Be careful out there.
 

akecema

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
23,559
Reaction score
2,915
Points
206
Mesti diorg xpanggil mamat ni pengganas
 

azmn396

Fun Poster
Joined
Jul 28, 2009
Messages
806
Reaction score
48
Points
20
Jangan kaitkan dengan Islam dah le,terrorist la,itu la ini la, karang tak pasal-pasal buruk nama Islam.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register