60 Artis Jana Pendapatan Menerusi 'Mface' AC Mizal

Recommended Brokers


akudotcom

Active+ Member
Joined
Jun 17, 2007
Messages
3,597
Reaction score
796
Points
71
Tade tangkapan sbb pengasas vip gamaknye
Mesti ada macai yg backing ketua
 
Sponsored Post

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,135
Reaction score
1,526
Points
596
silih berganti program sebegini wujud. apapun sentiasa la berhati2 dan jadikan ia sebagai pengajaran berguna dalam hidup
ramai artis kot yang join

apa cer diorang dan peminat yang join
 

ketupatFX

Active Member
Joined
Feb 14, 2013
Messages
2,214
Reaction score
40
Points
30
tgk berita byk account kena sita.. AC x kena sita ka
 

onewafer

Legendary Member
Joined
Feb 5, 2014
Messages
10,549
Reaction score
249
Points
123
MFACE ni lama dah berjalan. Setahu aku dah bertahun2. Dan sekarang 2016 nampaknya masih on lagi.
Aku cuba nak tenguk apa dia orang komen kat marigold pasal MFACE ni.
Alamak sepanjang tahun 2026 ni tak satu pun post yg dia orang hantar.
Knpa aik....! Tak kan nak de idea nak kasi hentam atau kasi bantai sama dia itu MFACE. Kasi hentam lah sampai dia orang terduduk Punya.
Khikhikhik.....



Dah ko tengok marigold. Ko nampak yogurt
jer lah. Cuba ko check carigold. Berlambak
info dalam tu. Aku pun pernah terkena juga...:D




.
 

myroadtax.com

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
25,880
Reaction score
574
Points
161
Duit kena rampas tetapi penganjur dan ahli semua terlepas kerana kabel baik. :D

Tunggu dalam 3-6 bulan nanti keluar yang baru.

Geng kabel kuat ni buat bisnes mana perlu permit dan lesen.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register