BTC USD 49,056.7 Gold USD 1,784.21
Time now: Jun 1, 12:00 AM

50 penuntut terjebak 'janji manis' untung wang kripto

SMI6

Active+ Member
Messages
3,550
Joined
Jan 3, 2016
Messages
3,550
Reaction score
840
Points
86
dia beli coin Cheese kot tu

hahahahaha..

Masuk kripto nak cepat kaya mmg jenis tamok

Nak masuk crypto baca dulu pasal blockchain.

Dah faham dan baca psal blockchain baru tau apa itu crypto blh tau coin mana yg project developer system dia legit dan ada function

bukan melabur terus esok tanya where lambor.

TA dan FA kene le tau.

check Komuniti coin tu kat twitter kalau sendu je jgn beli, check wallet contract dia ada byk transaction ke sendu semacam. Byk la benda kene tgk baru blh pikir nak beli coin tu atau tak.
 
Last edited:
Sponsored Post

yussv

Active+ Member
Messages
4,232
Paid Membership
Joined
Oct 18, 2008
Messages
4,232
Reaction score
660
Points
81
Ni program apa yg dia rugi ni? Knp x sebut je name program? Swisscash? ea index? ABB Fund? Imuone? Sunshine Empire? Bulohmas? Mecca Fund? Malas nk sebut..bnyk lg.. barang yg lepas jgn dikenang.. 🤭
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register