BTC USD 38,889.7 Gold USD 1,877.28
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted 50-100 Bedroom Set, ada almari lebar 3 meter

Dianey

Active Member
Joined
Jan 28, 2008
Messages
2,232
Reaction score
72
Points
30
Perlukan 50-100 Set Bedroom ada Almari wide 3 meter.

Sesiapa yang ada connection dengan kilang/pemborong perabut. Saya perlukan SET BEDROOM yang ada almari luas 3 meter.

Projek ni dijangka akan ditempah lagi banyak dari masa ke semasa. Saya perlukannya. Sesiapa nak buat duit approach saya.

Thanks.



.
 
Sponsored Post

wapancho

Fun Poster
Joined
Feb 13, 2008
Messages
788
Reaction score
1
Points
15
Perlukan 50-100 Set Bedroom ada Almari wide 3 meter.

Sesiapa yang ada connection dengan kilang/pemborong perabut. Saya perlukan SET BEDROOM yang ada almari luas 3 meter.

Projek ni dijangka akan ditempah lagi banyak dari masa ke semasa. Saya perlukannya. Sesiapa nak buat duit approach saya.

Thanks.



.


nih projek kerajaan atau private nyer?
 

Dianey

Active Member
Joined
Jan 28, 2008
Messages
2,232
Reaction score
72
Points
30
Private nye. Ada contact ke?

.
 

Dianey

Active Member
Joined
Jan 28, 2008
Messages
2,232
Reaction score
72
Points
30
Ada bisnes sket2 :p Adake mana2 yang minat nak supply BEDROOM SET dengan almari wide 3 meter?

:)
 

wapancho

Fun Poster
Joined
Feb 13, 2008
Messages
788
Reaction score
1
Points
15
Private nye. Ada contact ke?

.

ader memang ader...so, area maner? boleh bagi detail skit x tentang set nih...

untuk asrama ker(budget) ? hotel mini ker(budget/2-3star)? motel ker(budget/2-3star)?

set bedroom yang biasa: katil +almari + meja solek...

Almari: 3 meter...tinggi? pintu sliding ker atau jenis window?
dalam nak ada para kat atas dan laci kat tepi atau kosong jer?

Katil: saiz aper ? nak jenis kayu atau besi?
 

fyz_2006

Active Member
Joined
Mar 13, 2007
Messages
1,484
Reaction score
0
Points
20
ader memang ader...so, area maner? boleh bagi detail skit x tentang set nih...

untuk asrama ker(budget) ? hotel mini ker(budget/2-3star)? motel ker(budget/2-3star)?

set bedroom yang biasa: katil +almari + meja solek...

Almari: 3 meter...tinggi? pintu sliding ker atau jenis window?
dalam nak ada para kat atas dan laci kat tepi atau kosong jer?

Katil: saiz aper ? nak jenis kayu atau besi?


bro area mane nie?
 

may4ver

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
13,700
Reaction score
225
Points
128
bagi cth perabot tu bro..
nanti saya leh bagi sebutharga..
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
abang aku memang dealer barang2 perabut macam ni. Kau pm kat aku ya kawasan mana tu.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register