BTC USD 17,230.8 Gold USD 1,789.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Santai 5 Simbol Kekayaan Yang Dah Tak Relevan Di Zaman Ini

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
388,706
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
388,706
Reaction score
25,675
Points
2,836
Awards
1
Semua aku xmampu

Air pon mampu teh o ais je.. cer g try bungkus nescafe ais di rebung chef mail pon dah 8 hengget.. mana mampu

Memang aku b40 la kan

Kehkehkeh

Ok la tu kira sedar diri tuan
Itu lebih baik supaya kita selalu beringat
Ada orang tak kaya pun ingat dia kaya šŸ˜„
 
Sponsored Post

Penbiru

CG Top Poster Club
gem
Messages
28,771
Joined
Jan 12, 2008
Messages
28,771
Reaction score
5,841
Points
481
Awards
1
Phone kau tu kau biasa guna whatsapp, call org, video call(?), ada edit" video ke dll.
Kira kalau call, video call...takde problem berbanding Samsung?
kau beli iphone kau nilai sendiri....sembang dalam ni tak dapat nak cite ....org kata tak dapat apa pun pung pang pung pang dalam ni
 
Last edited:

Penbiru

CG Top Poster Club
gem
Messages
28,771
Joined
Jan 12, 2008
Messages
28,771
Reaction score
5,841
Points
481
Awards
1
Sekurang-kurangnya bila berbelanja biar ada baki yang cukup untuk simpanan
setuju....ada duit...guna untuk keperluan.....dan dok diam..tak perlu pertikai apa org pakai...apa org makan...apa org guna....org cina cakap jgn kepochi....ada balance duit....nak guna...gunalah....kita makan apa yg kita mampu...boleh beli...kita minum apa yg sedap yg patut....mansi sgt jgn...hahahah.....dok diam respek org....itu satu nikmat dunia...
 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
388,706
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
388,706
Reaction score
25,675
Points
2,836
Awards
1
setuju....ada duit...guna untuk keperluan.....dan dok diam..tak perlu pertikai apa org pakai...apa org makan...apa org guna....org cina cakap jgn kepochi....ada balance duit....nak guna...gunalah....kita makan apa yg kita mampu...boleh beli...kita minum apa yg sedap yg patut....mansi sgt jgn...hahahah.....dok diam respek org....itu satu nikmat dunia...

Orang kaya ni tak menunjuk
Melainkan jenis berlagak kaya selalu nak menunjuk
 

Penbiru

CG Top Poster Club
gem
Messages
28,771
Joined
Jan 12, 2008
Messages
28,771
Reaction score
5,841
Points
481
Awards
1
Orang kaya ni tak menunjuk
Melainkan jenis berlagak kaya selalu nak menunjuk
setuju....dok diam je...sebab tu kadang aku nak ketawa.....ada kat sosmedia...bergambar dgn kereta buat jadi profile photo.....apa nak dibanggakan kereta tu.....hanya alat untuk ke point A to B shj...
 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
388,706
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
388,706
Reaction score
25,675
Points
2,836
Awards
1
setuju....dok diam je...sebab tu kadang aku nak ketawa.....ada kat sosmedia...bergambar dgn kereta buat jadi profile photo.....apa nak dibanggakan kereta tu.....hanya alat untuk ke point A to B shj...

Betul dah artikel tu kata kereta tak melambangkan kekayaan dah

Ada banyak tanah lagi bagus
Jadi aset
 

Penbiru

CG Top Poster Club
gem
Messages
28,771
Joined
Jan 12, 2008
Messages
28,771
Reaction score
5,841
Points
481
Awards
1
Betul dah artikel tu kata kereta tak melambangkan kekayaan dah

Ada banyak tanah lagi bagus
Jadi aset
org kita kurang boleh beza aset dan liabiliti.....
 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
388,706
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
388,706
Reaction score
25,675
Points
2,836
Awards
1
org kita kurang boleh beza aset dan liabiliti.....

Patutnya kena ambil tahu bab ni
Tengok mana keperluan mana kemahuan
 
Sponsored Post

Top
Log in Register