BTC USD 69,597.3 Gold USD 2,412.58
Time now: Jun 1, 12:00 AM

5 Masalah Sosial Yang Akan Timbul Akibat Penggunaan Kereta Elektrik

Sponsored Post

Kat US sekarang orang pandang mazda, hyundai ngan kia dari toyota ( aku tak rujuk statistik, ni hasil sembang dgn kawan2 kat sana)
Mungkin sbb harga toyota ngan lexus terlalu mahal
Kereta jepun biasalah mesti mahal dari dari brand korea.
 
bc dlm sosmed,kete2 ev kat eropah sana pun dah slow,dah x laku.sampai penuh park kat port diorg.permintaan kete ev kat china skalipun dah slow

 
kerajaan mungkin akan push EV dgn naikkan harga minyak
get ready je lah
harga minyak naik .. harga kete EV harga yahudi .. kalo murah kapasiti batt mungkin drop ke 150km-200km .. dan tarif lektrik pun naik tahun depan .. duduk pulak Rumah Selangorku .. nak caj kat mana tak tau la ..

aku prefer total hybrid ... mcm toyota buat
 
harga minyak naik .. harga kete EV harga yahudi .. kalo murah kapasiti batt mungkin drop ke 150km-200km .. dan tarif lektrik pun naik tahun depan .. duduk pulak Rumah Selangorku .. nak caj kat mana tak tau la ..

aku prefer total hybrid ... mcm toyota buat
Mgkin bergantung pd keperluan dan kesesuaian individu la kot..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register