5 Calon Perdana Menteri Malaysia Untuk Masa Hadapan

CG Sponsors




Sponsored Post

biomedik2

Active+ Member
Joined
Jan 19, 2020
Messages
4,034
Reaction score
1,254
Points
111
...
Paham...
sb tu bg name melayu...
Ko paham?
Kau tak pahal law malaysia.
Dalam law of malaysia, setiap rakyat malaysia layak jd pm, tak kira bangsa dan agama. Cuba study balik law. Jangan tunjuk bodoh dalam ni. Dlm law tak cakap mesti melayu islam jd pm. NI FAKTA.
 

biomedik2

Active+ Member
Joined
Jan 19, 2020
Messages
4,034
Reaction score
1,254
Points
111
Boleh juga
8 Muhyidin
9 Anthony Loke
10 Howard Lee
11 Ahmad Sanusi
12 Teo Nie Ching
13 Hannah Teoh
14 Ismail Sabri
15 RSN Reyer
Sesiapa pun layak jadi pm. Dlm law tak cakap mesti melayu islam jd pm. NI FAKTA.
 

kopirait

CG Top Poster Club
Top Poster #5
Joined
Apr 18, 2010
Messages
36,488
Reaction score
2,451
Points
206
3 dan 4 bagi cukup list je ke?
 

shah_ae

Legendary Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
15,363
Reaction score
616
Points
161
...


Kau tak pahal law malaysia.
Dalam law of malaysia, setiap rakyat malaysia layak jd pm, tak kira bangsa dan agama. Cuba study balik law. Jangan tunjuk bodoh dalam ni. Dlm law tak cakap mesti melayu islam jd pm. NI FAKTA.
Dgn ikhlas & suci hati mmg ko nak pm cine ke?
 

aeolian

Active+ Member
Joined
Jul 30, 2010
Messages
3,356
Reaction score
165
Points
48
apa yang best sangat pasal kj tu?
 

aeolian

Active+ Member
Joined
Jul 30, 2010
Messages
3,356
Reaction score
165
Points
48
yang kat atas tu semua ada tak yang sama level dengan tgna atau dsai?
 

akudotcom

Legendary Member
Top Poster #4
Joined
Jun 17, 2007
Messages
10,633
Reaction score
1,907
Points
201
Ingat senang ke nak pikul amanah
Yg guna nama parti amanah pun belum tentu amanah
Yg guna nama parti islam pun belum tentu islam :p

Gunung pun bole hancur
Tetapi manusia tetap bodoh
1603164625260.jpeg
 
Sponsored Post
Top
Log in Register