Article Discussion : 4 Fakta Panas : Apakah benar rakyat Malaysia gila seks??

CG Sponsors




dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,527
Reaction score
1,603
Points
596
Wow! Malaysia gila seks...malaysia melayu boleh...malaysia seks melayu

Melayu juga yg kena tempiasnya...adoiii
Kebenarannya memang ramai melayu gila seks bukan sikit tapi berjuta orang hahahha
 
Sponsored Post

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,230
Reaction score
216
Points
38
Tapi bos jgn laa kita bangga yg MELAYU GILA SEKS nie...

Kalo nak bangga biarlah yg MELAYU PALING KAYA KER...MELAYU PALING PANDAI URUS KEHIDUPAN KER...MELAYU KIBLAT YANG SAMA KER...

Ini part seks juga yg kita perlu bangga...saya sket kurang setuju laa sama bos for this time...

Saya anggap begini...bukan yang berjuta itu MELAYU GILA SEKS...

Tetapi JUTAAN melayu yang perlu tahu apa itu seks yg sebenar...seks yang mengikut jalan yang benar...

Kalo ini kita gambarkan dan banggakan bagi saya masih relevan laa....

p/s: Bos pon melayu kan...ker bos bukan melayu....TAGLINE berat tue bos...MELAYU GILA SEKS...🙏

p/p/s: Takde niat nak mengajar atau betulkan orang...sekadar mengingati diri sendiri semata-mata...🙏

p/p/p/s: Saya tetap doakan bisnes GILA SEKS abam daus terus maju jaya sampai 7 keturunan...ameen 🤲

Kebenarannya memang ramai melayu gila seks bukan sikit tapi berjuta orang hahahha
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,527
Reaction score
1,603
Points
596
Tapi bos jgn laa kita bangga yg MELAYU GILA SEKS nie...

Kalo nak bangga biarlah yg MELAYU PALING KAYA KER...MELAYU PALING PANDAI URUS KEHIDUPAN KER...MELAYU KIBLAT YANG SAMA KER...

Ini part seks juga yg kita perlu bangga...saya sket kurang setuju laa sama bos for this time...

Saya anggap begini...bukan yang berjuta itu MELAYU GILA SEKS...

Tetapi JUTAAN melayu yang perlu tahu apa itu seks yg sebenar...seks yang mengikut jalan yang benar...

Kalo ini kita gambarkan dan banggakan bagi saya masih relevan laa....

p/s: Bos pon melayu kan...ker bos bukan melayu....TAGLINE berat tue bos...MELAYU GILA SEKS...🙏

p/p/s: Takde niat nak mengajar atau betulkan orang...sekadar mengingati diri sendiri semata-mata...🙏

p/p/p/s: Saya tetap doakan bisnes GILA SEKS abam daus terus maju jaya sampai 7 keturunan...ameen 🤲
Disebabkan ramai melayu gila seks maka produk seks mendapat sambutan
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,230
Reaction score
216
Points
38
Selow2 sama kita pupuk kesedaran bos...

Abam daus nak menega sebab 9/10 mata pencarian yg hebat datang dari menega...

Tapi dier hantam MELAYU GILA SEKS...ini bagi saya mcm kurang waras.... :LOL:

Mungkin abam daus kacukan naturalisasi bos...kita nie melayu kolot apa laa sgt.... :D

jangan pikir duit jer...

pikir juga etika dan moral masyarakat....
 

hj_maikel

CG Top Poster Club
Joined
May 19, 2010
Messages
29,706
Reaction score
2,256
Points
191
Jgn sbb indicator kes byk terus dilabel sbgai gila seks...

perkara seks ni normal bg setiap manusia yg normal cuma dlm hal ini rakyat msia terikat dgn batas.. siapa yg tak mampu kawal akan terlanggar batas..

berbeda dgn luar negara seks mereka bebas..
 

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
13,438
Reaction score
501
Points
171
Nampak Gaya cam day berkurang Isu berkaitan seks ni...maybe sbb covid 19
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,527
Reaction score
1,603
Points
596
Jgn sbb indicator kes byk terus dilabel sbgai gila seks...

perkara seks ni normal bg setiap manusia yg normal cuma dlm hal ini rakyat msia terikat dgn batas.. siapa yg tak mampu kawal akan terlanggar batas..

berbeda dgn luar negara seks mereka bebas..
Kebenarannya memang majoriti rakyat malaysia gila seks
 
Sponsored Post
Top
Log in Register