3d wallpaper untuk rumah anda - Projek terbaru!!!

CG Sponsors




12daily_pro

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2005
Messages
3,705
Reaction score
31
Points
30
Salam all warga CG -

sape2 yang nk hias dinding rumah , kedai , office atau ape sahaja dengan 3D Wallpaper blehla call aku 016-9803217 ....

Harga rm5.90 / kaki persegi termasuk upah pemasangan dan lain2... harga leh bincang skit2 lagi tgk pada keluasan pemasangan --- area aku cover cuma kuantan dan terengganu sahaja .... projek akan datang aku akan tempek gambar kat sini ...

kat bawah contoh yg da di pasang kat kedai aku - untuk tgk design lain leh call aku untuk tgk barang ataupun katalog ..ym [email protected] ..

sebelum -

selepas -


tag team pemasangan wallpaper yg kepenatan -

 
Last edited:
Sponsored Post

12daily_pro

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2005
Messages
3,705
Reaction score
31
Points
30
lagi sample - nie pasang kat office labanon -

 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,886
Reaction score
8,265
Points
716
hampir RM 6 /sekaki ? :eek:

mcm beli tanah plak :">
 

fix90

Active Member
Joined
Mar 19, 2009
Messages
2,167
Reaction score
11
Points
25
Nak tanya la.. cermin kat depan kedai tu kos bape ek? ade pembuat tu kat cg ni x?
 

12daily_pro

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2005
Messages
3,705
Reaction score
31
Points
30
Nak tanya la.. cermin kat depan kedai tu kos bape ek? ade pembuat tu kat cg ni x?
aku pun nk carik jugak pembuat cermin camtu ... sebab kedai nie mmg da ada siap2 cerminnya ... kat sebelah kiri kedai aku tu , aku nk pecahkan buh cermin gak ... klau ada sape2 kat CG leh offer baik punya harga cun gak - lebar 12kaki , tinggi 7 kaki aku nk wat ... terengganu ---
 

eizzbizz

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
8,371
Reaction score
474
Points
86
towkey ... kalo ambe beli pastu pasang sendiri berapa .. ??
cincai la RM1 sekaki persegi .. deal ... hehehe
 

12daily_pro

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2005
Messages
3,705
Reaction score
31
Points
30
towkey ... kalo ambe beli pastu pasang sendiri berapa .. ??
cincai la RM1 sekaki persegi .. deal ... hehehe
hahaha.... beli sendiri , kira gulung ... lebar 0.58m x 10m panjang - rm200 ... wallpaper sahaja ..gamnya sekotak rm30 ... sekotak bleh pasang 8 - 10 gulung ...
 

12daily_pro

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2005
Messages
3,705
Reaction score
31
Points
30
sape duk terengganu - jemput tgk live dulu ... kedai sebelum traffic light e nasi kukus .... klau dari gong badak ...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register