Wanted 30 gambar berteks

CG Sponsors




kodin

Fun Poster
Joined
Jul 11, 2007
Messages
332
Reaction score
0
Points
10
salam.

saya memerlukan khidmat mereka gambar berteks sebanyak 30 gambar.

ciri-ciri gambar tuh, same mcm kat website2 ecard.. ada gambar dan ucapan.. mmg nak ecard pun :p

Harga saya tawarkan = RM5.00

kenapa RM5.00 ?

sbb gambar tak perlu unique, boleh google gambar yang saya nak. ( jpg/gif/png pun takpe)

teks pun same gak..

so, anda hanya perlu gabungkan teks tuh dgn gambar je..

kalau ade siapa yang berminat, sila PM saya. dan saya akan reply dgn details gambar & teks..

kalau hasil menarik, saya akan offer lagi kat org yang sama.. :)
 
Top
Log in Register