3 Doktor kata Saiful tak diliwat!

CG Sponsors
mybizme

Active+ Member
Joined
Oct 18, 2008
Messages
3,078
Reaction score
17
Points
25
Tuduhan terhadap Anwar bukan menindas - Mahkamah
17/02/2010 7:54pm

PUTRAJAYA 17 Feb. – Tuduhan liwat terhadap Datuk Seri Anwar Ibrahim adalah lengkap selepas Mahkamah Rayuan menolak permohonannya untuk membatalkan pertuduhan itu hari ini.

Mahkamah Rayuan mendapati pertuduhan itu adalah lengkap, tidak berniat jahat dan bukan penyalahgunaan proses mahkamah.

Keputusan sebulat suara itu dicapai oleh panel tiga hakim yang diketuai Datuk Wira Abu Samah Nordin, yang bersidang bersama Datuk Sulaiman Daud dan Datuk Azhar @ Izhar Ma’ah.

Kuorom itu menafikan permohonan lisan Anwar untuk penangguhan perbicaraan sementara menunggu penyelesaian rayuan keputusan hari ini di Mahkamah Persekutuan.

Peguam Anwar, Karpal Singh, berkata, notis rayuan kepada Mahkamah Persekutuan dan permohonan penangguhan rasmi akan difailkan esok.

Mahkamah Rayuan menerima hujahan Peguam Cara Negara II, Datuk Mohd. Yusof Zainal Abiden bahawa laporan perubatan di mana Anwar bergantung untuk menyokong permohonan membatalkan pertuduhan terhadapnya itu tidak meyakinkan.

Anwar, 63, telah memohon tuduhan liwat terhadapnya dibatalkan atas dasar penemuan dalam laporan perubatan tiga doktor Hospital Kuala Lumpur, yang menyatakan tiada hasil klinikal yang tepat menunjukkan berlakunya penetrasi.

"Laporan perubatan bukan satu-satunya bukti terhadap Anwar. Ia hanya keterangan sokongan mengenai apa yang hendak disampaikan oleh doktor,” kata Abu Samah dalam penghakimannya.

Katanya, afidavit pendakwaan telah menyatakan bahawa mereka akan bergantung kepada keterangan secara lisan dan keterangan forensik bagi membuktikan kes terhadap Anwar.

Anwar, Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR), sedang dibicarakan terhadap pertuduhan meliwat bekas pembantu peribadinya, Mohd. Saiful Bukhari Azlan, 24, di Kondominium Desa Damansara di Bukit Damansara di sini pada 26 Jun 2008. – Bernama

SAIFUL!
Lain kali kalo nak pergi hospital, pastikan anda diliwat dulu ye!
Ke ko mimpi je pul?
 
Last edited:
Sponsored Post

Halimm

Active+ Member
Joined
Aug 18, 2009
Messages
3,963
Reaction score
14
Points
25
aku suka ayat yg last tu... hermmm
 

warheadfx

Active Member
Joined
Jun 6, 2008
Messages
2,274
Reaction score
278
Points
41
awek sepul pakai vibrator kat montot dia ...
 

ba-e-segan

Active Member
Joined
Jun 3, 2008
Messages
1,016
Reaction score
1
Points
25
bergantung kpd jenis doktor ....doktor 'jualan biasa-sale","jualan hebat-grand sale" atau "jualan penghabisan--clearance sale" dll...maknanyer taroh harga doktor boleh beli punyer...
 

mybizme

Active+ Member
Joined
Oct 18, 2008
Messages
3,078
Reaction score
17
Points
25
Kalo banyak sangat duit Anwar, apsal tak beli je sepul?or beli peguam..amacam?logik tak?
 

lizzqute

Super Active Member
Joined
Feb 8, 2010
Messages
9,786
Reaction score
57
Points
70
ish.. hal lam kelambu jangan di hebahkan....:))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register