To Sell 2nd hand pentium 3 pc

CG Sponsors




MyBroadband

Active Member
Joined
Sep 6, 2008
Messages
1,350
Reaction score
38
Points
30
salam geng2 CG..

aku ade desktop pc yg amat lah durable, telah diformat dan di install windows xp professional, microsoft office 2003 and kalau sape2 mau angkat dgn harga yg reasonable, aku akan bagi free kaspersky 2009 anti virus yg license nye start pada tarikh pc ni dibeli..


sytem:
windows XP pro
version 2002
Service Pack 3

specs:
pentium 3 processor
863 Mhz
320MB ram

jgn gelak tgk ram dia..hahaha. pc ni sesuai utk buat forex trading, ber chatting2, online, ngan main game CS ..

so aku bukak offer utk pc ne.. rm250 nego..kalau nak murah lagi, aku bole je kasi, tapi aku tak offer la free kaspersky 2009..

personal delivery area PJ..thanks

++ tak termasuk screen.. CPU sahaja ++



 
Last edited:
Sponsored Post

ifilasaila

Fun Poster
Joined
May 22, 2008
Messages
418
Reaction score
31
Points
20
saya pun ada satu set mcm nih.. stok mimos punya.. masih beroperasi dgn baik. xde masalah cuma biasalah, sesuai dgn kemampuan dia, jgnlah install benda berat2 kalau x slow jadinya.

walaupun P3 tapi saya masih gunakan utk buat graphic design guna photoshop & illustrator. x kira design simple ataupun berat, syaratnya saya guna photoshop CS, jgn lah ngada2 nak install CS4, tak tertanggung dia nanti.

masih mencari2 line kalau ada sesiapa nak jual SDRam 512, sbb saya punya Ram pun 380MB, tak tahu lah bila dpt merasa 512MB.. klu ada sesiapa nk guna utk kerja2 menaip (word/excel) dan keperluan peribadi, mmg sesuailah sgt sbb ia sangat stabil. up sikit..! :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register