2hundredplus - 2hundredplus.com

CG Sponsors




aimanyus

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jun 23, 2008
Messages
3,173
Reaction score
0
Points
20
DGN BERMODAL RM50!!!PULANGAN ANDA DLM USD!!!!!

2hundredplus.com ialah satu sistem Keahlian Berangkai yang mempunyai keistimewaannya yang tersendiri.
Dengan yuran keahlian asas yang hanya sebanyak $50/RM 180, anda boleh mengenalkan sesiapa sahaja – tanpa had,
di mana sahaja dan yang paling menarik ialah, anda dibayar untuk setiap pengenalan yang anda lakukan. Itulah cara kami mengucapkan TERIMA KASIH. Imbuhan yang anda akan perolehi adalah sejajar dengan usaha tetapi dalam jangkamasa panjang pendapatan anda akan meningkat tinggi manakala usaha pula pada tahap minima. Internet menjadi tunggak utama kerana keahlian anda ialah kepada sebuah syarikat yang memberikan perkhidmatan web hosting. Was-was? Kurang yakin? Hilangkan perasaan itu. Ramai yang telah memanfaatkan sistem ini. Mengapa tidak anda? Jangan tunggu lagi, DAFTARLAH sekarang!!!

. PAKEJ pinjaman program Premier Membership.
matlamat.

-memberi kemudahan untuk lebih ramai rakan-rakan menyertai 2hundredplus dan terus ke premier menbership sekaligus memiliki 10 akaun.

-kemudahan diberi dalam bentuk pinjaman mudah untuk membolehkan ahli menjana pendapatan dan boleh berdikari untuk fasa seterusnya.

jumlah pinjaman

-RM180.00 /$50 usd

syarat:
-pemohon RM 50.00 (1 akaun)kepada kami.Untuk kami daftarkan ke Gold Cable Hosting Services(001794538-V)

-Wajib mengenalkan 4 rakan.
1. mengenalkan 4 rakan di level 1 dan masing-masing telah membuat bayaran RM 50

2. Apabila 4 orang rakan anda mula mengenalkan 4 rakan di level 2, anda mula menerima pendapatan sebanyak $ 240 usd dan bonus pasangan sebanyak $ 48 usd. jumlah yang terkumpul sebanyak $ 288 usd.

3. $288 usd ditolak sebanyak $ 50 usd untuk pinjaman dan sebanyak $ 100 usd dipotong untuk di daftarkan atas nama anda semula (anda baru memiliki 3 akaun)

4. jumlah yang anda terima sebanyak RM 400.00

CONTOH:

PENDAPATAN fASA 1

Apabila 4 rakan di level 2 mendaftar, rakan di level 1 akan menerima 4 akaun yang telah diupgrade setiap seorang. anda menerima direct reward sebanyak $ 15 X 4 dan 8 bonus pasangan dari 16 akaun di level 1.

Direct reward - 16 X $15 usd = $ 240 usd
bonus pasangan 8 X $ 6 usd = $ 48 usd
_______________________________________________
Jumlah = $ 288 usd
tolak pinjaman $ 50 usd
beli 2 akaun tambahan $ 100 usd
_______________________________________________
baki $ 138 usd = RM 400 fasa 1 yang anda dapat.
________________________________________________
FASA 2.

Dalam fasa 1 , semua ahli akan didaftarkan 2 akaun tambahan.
anda akan mendapat direct reward dan bonus pasangan dari 32 akaun di level 1.
direct reward- 32 akaun x $ 15 usd = $ 480 usd
bonus pasangan(DLCP) 16 x $ 6 usd = $ 96 usd
_______________________________________________________
jumlah = $ 576 usd
_______________________________________________________
beli 4 akaun tambahan $ 200 usd
_______________________________________________________
jumlah pendapatan anda = $ 376 usd x 2.9 = RM 1090
_______________________________________________________
Fasa 3.

Dalam fasa 2 , semua ahli akan 4 akaun tambahan.
anda akan mendapat direct reward dan bonus pasangan dari 64 akaun di level 1.

Direct reward- 64 akaun x $ 15 usd = $ 960 usd
bonus pasangan(DLCP) 32 x $ 6 usd = $ 192 usd
______________________________________________________
Jumlah = $ 1152 usd
_______________________________________________________
beli 3 akaun tambahan $ 150 usd
_______________________________________________________
jumlah pendapatan anda = $ 1002 usd x 2.9 = RM 2905
_______________________________________________________
Fasa 4.

Dalam fasa 3 , semua ahli akan 3 akaun tambahan.
anda akan mendapat direct reward dan bonus pasangan dari 48 akaun di level 1.

Direct reward- 48 akaun x $ 15 usd = $ 720 usd
bonus pasangan(DLCP) 25 x $ 6 usd = $ 144 usd
___________________________________________________
Jumlah = $ 864 usd
___________________________________________________
Jumlah pendapatan anda = $ 864 usd x 2.9 = RM 2505

P/S 8 BONUS AKAN MENYUSUL SECARA AUTO.....USD BANG MEMANG BEST........

BERMINAT CL :-0136301157
 
Sponsored Post

Dianey

Active Member
Joined
Jan 28, 2008
Messages
2,232
Reaction score
72
Points
30
Ada juga orang promote program ni pada saya... tapi tengok website macam budak-budak je buat design nye.. :p
 

pemuda_sopan

Fun Poster
Joined
Nov 20, 2008
Messages
107
Reaction score
0
Points
10
DGN BERMODAL RM50!!!PULANGAN ANDA DLM USD!!!!!

2hundredplus.com ialah satu sistem Keahlian Berangkai yang mempunyai keistimewaannya yang tersendiri.
Dengan yuran keahlian asas yang hanya sebanyak $50/RM 180, anda boleh mengenalkan sesiapa sahaja – tanpa had,
di mana sahaja dan yang paling menarik ialah, anda dibayar untuk setiap pengenalan yang anda lakukan. Itulah cara kami mengucapkan TERIMA KASIH. Imbuhan yang anda akan perolehi adalah sejajar dengan usaha tetapi dalam jangkamasa panjang pendapatan anda akan meningkat tinggi manakala usaha pula pada tahap minima. Internet menjadi tunggak utama kerana keahlian anda ialah kepada sebuah syarikat yang memberikan perkhidmatan web hosting. Was-was? Kurang yakin? Hilangkan perasaan itu. Ramai yang telah memanfaatkan sistem ini. Mengapa tidak anda? Jangan tunggu lagi, DAFTARLAH sekarang!!!

. PAKEJ pinjaman program Premier Membership.
matlamat.

-memberi kemudahan untuk lebih ramai rakan-rakan menyertai 2hundredplus dan terus ke premier menbership sekaligus memiliki 10 akaun.

-kemudahan diberi dalam bentuk pinjaman mudah untuk membolehkan ahli menjana pendapatan dan boleh berdikari untuk fasa seterusnya.

jumlah pinjaman

-RM180.00 /$50 usd

syarat:
-pemohon RM 50.00 (1 akaun)kepada kami.Untuk kami daftarkan ke Gold Cable Hosting Services(001794538-V)

-Wajib mengenalkan 4 rakan.
1. mengenalkan 4 rakan di level 1 dan masing-masing telah membuat bayaran RM 50

2. Apabila 4 orang rakan anda mula mengenalkan 4 rakan di level 2, anda mula menerima pendapatan sebanyak $ 240 usd dan bonus pasangan sebanyak $ 48 usd. jumlah yang terkumpul sebanyak $ 288 usd.

3. $288 usd ditolak sebanyak $ 50 usd untuk pinjaman dan sebanyak $ 100 usd dipotong untuk di daftarkan atas nama anda semula (anda baru memiliki 3 akaun)

4. jumlah yang anda terima sebanyak RM 400.00

CONTOH:

PENDAPATAN fASA 1

Apabila 4 rakan di level 2 mendaftar, rakan di level 1 akan menerima 4 akaun yang telah diupgrade setiap seorang. anda menerima direct reward sebanyak $ 15 X 4 dan 8 bonus pasangan dari 16 akaun di level 1.

Direct reward - 16 X $15 usd = $ 240 usd
bonus pasangan 8 X $ 6 usd = $ 48 usd
_______________________________________________
Jumlah = $ 288 usd
tolak pinjaman $ 50 usd
beli 2 akaun tambahan $ 100 usd
_______________________________________________
baki $ 138 usd = RM 400 fasa 1 yang anda dapat.
________________________________________________
FASA 2.

Dalam fasa 1 , semua ahli akan didaftarkan 2 akaun tambahan.
anda akan mendapat direct reward dan bonus pasangan dari 32 akaun di level 1.
direct reward- 32 akaun x $ 15 usd = $ 480 usd
bonus pasangan(DLCP) 16 x $ 6 usd = $ 96 usd
_______________________________________________________
jumlah = $ 576 usd
_______________________________________________________
beli 4 akaun tambahan $ 200 usd
_______________________________________________________
jumlah pendapatan anda = $ 376 usd x 2.9 = RM 1090
_______________________________________________________
Fasa 3.

Dalam fasa 2 , semua ahli akan 4 akaun tambahan.
anda akan mendapat direct reward dan bonus pasangan dari 64 akaun di level 1.

Direct reward- 64 akaun x $ 15 usd = $ 960 usd
bonus pasangan(DLCP) 32 x $ 6 usd = $ 192 usd
______________________________________________________
Jumlah = $ 1152 usd
_______________________________________________________
beli 3 akaun tambahan $ 150 usd
_______________________________________________________
jumlah pendapatan anda = $ 1002 usd x 2.9 = RM 2905
_______________________________________________________
Fasa 4.

Dalam fasa 3 , semua ahli akan 3 akaun tambahan.
anda akan mendapat direct reward dan bonus pasangan dari 48 akaun di level 1.

Direct reward- 48 akaun x $ 15 usd = $ 720 usd
bonus pasangan(DLCP) 25 x $ 6 usd = $ 144 usd
___________________________________________________
Jumlah = $ 864 usd
___________________________________________________
Jumlah pendapatan anda = $ 864 usd x 2.9 = RM 2505

P/S 8 BONUS AKAN MENYUSUL SECARA AUTO.....USD BANG MEMANG BEST........

BERMINAT CL :-0136301157
baru pulak....seminggu agak2 berapa syarikat kao masuk???? tak kesian kat downline ke terkapai2 bila kapten asyik tukar kapal aje... betul tak Daniey????
 

razif1224

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2006
Messages
5,113
Reaction score
38
Points
70
web design yg kurang berkesan...
 

aimanyus

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jun 23, 2008
Messages
3,173
Reaction score
0
Points
20
Ada juga orang promote program ni pada saya... tapi tengok website macam budak-budak je buat design nye..

aku tahu kau..seorg leader..!!!tp..klu ayat..power x ada sambutan..buat..apa!!!aku tahu..kau ada masuk TSR,Mp..dan..lain...ayat
kau..nyata..blh..menyakin...tp..apa dah..jadi!!!!aku promte pun..bkn semesti aku masuk!!!tgk..sambutan...Bonus TSR dah dpt ke blm????
 

aimanyus

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jun 23, 2008
Messages
3,173
Reaction score
0
Points
20
baru pulak....seminggu agak2 berapa syarikat kao masuk???? tak kesian kat downline ke terkapai2 bila kapten asyik tukar kapal aje... betul tak Daniey????


AKU PROMET X SEMESTI AKU MASUK!!!SELERA ORG BERBEZA!SKG ORG DAH PANDAI , DAH ADA PENGALAMAN MASA SILAM , MEREKA AKAN MEMILIH BIZ/PROGRAM YG MEREKA RASA MENGUTUNGKN
...KITA..SBGI UPLINE...HYA...MEMBERI..PULANG..AJA!!!!
 

aimanyus

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jun 23, 2008
Messages
3,173
Reaction score
0
Points
20
alhamudulilah!!!
nampaknya dgn Modal RM50..ramai..org..berani masuk atau mencuba...aku pd mulanya pun..takut2..nak...masuk!!!tp..bl
ceta pd kwn..nampak..positif!!!baru satu hari join..dah.. spai..lv2 penuh...16lot...satu org wajib..cr 4org saja....
Bonus akn dibyr bermula dr lv2!!!!Tajaan dpt 15 USD dan Pairing
6 USD....USD!!! kali dgn RM Malaysia!!!Bgitu snng cr org budak sekolah..blh join!!!Org Kilang..dll
Cth:- 16 x 15 usd(taja) =240 USD
8 x 6 usd(pair) = 48 USD
--------
=288 USD dng Modal RM50 sja!!!!
 

salmiah_salim

Fun Poster
Joined
Sep 17, 2008
Messages
603
Reaction score
127
Points
23
susah la nak promote benda ni, affiliate ID atau link pun takde. susah la. terpaksa buat manual...
 

aimanyus

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jun 23, 2008
Messages
3,173
Reaction score
0
Points
20
skg..2hundredplus...dah..meletup...modal sekali shja RM50.00..
income blh mencecah rm6090.00..mgkn semggu...dua....tiga...atau sbln!!!!
 
Sponsored Post
Top
Log in Register