24 Juta Pemuda China Bakal Solo Menjelang 2020

CG Sponsors




krellanuar

Fun Poster
Joined
May 7, 2009
Messages
136
Reaction score
0
Points
10



Lelaki di China mungkin terpaksa menjadi kaki bontot menjelang 2020 nanti. Sedang negara kita target nak jadi negara maju pada tahun itu, Akademi Sains Sosial China baru sahaja mengeluarkan jangkaan diaman 24 juta lelaki China bakal bujang. Kenapa? Ini semua gara-gara polisi satu keluarga satu anak yang diparktikkan kerajaan komunis China. Mereka dapati kebanyakkan parents di China menggugurkan kandungan bayi perempuan semata-mata untuk mendapatkan bayi lelaki. This is to maintain the family name. Hasilnya menjelang 2020 lebih banyak lelaki di China dari wanita. OH ****!

Mungkin kerajaan kita boleh membantu negara China dalam hal ini. Apa kata semua GRO dan pelacur warga PRC yang terkantol dalam operasi Polis dihantar pulang secara Pos Laju. That way takde la "kebocoran" populasi wanita China ke negara luar. Kesian negara China ni. Kita sebagai jiran yang prihatin harus membatu China menaikkan jumlah wanita di negara mereka. Bak kata pepatah orang putih , Killing Two Birds With One Stone. China dapat balik wanita yang berhijrah. Lelaki China happy dapat leng lui diorang. Kita pulak dapat kurangkan perlambakkan warga China yang masuk secara haram sejak kebelakangan ini!

Win Win situation disni. Dato Seri 1Malaysia,dengarlah pendapat saya. Saya yakin China akan very thankful with our little help.

hahahaa...aku rembat kat blog ni http://blogserius.blogspot.com/
 
Sponsored Post
Sponsored Post
Top
Log in Register