23 Dis 2008 ~ Genaplah 3 Tahun Aku Bersama CG ~

CG Sponsors




tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
Assalamualaikum & selamat tengahari

Tanggal 23 Disember 2005 merupakan hari pertama aku menyertai CariGold.com
Kala itu, CG bukannya segah, sehebat & tersohor seperti sekarang ini....
Banyak perubahan yang aku saksikan selama aku bersama CG....

Sepanjang 3 tahun aku bersama CG, banyak kenangan pahit, manis, suka, duka, ceria mahu pun sedih....
Segalanya ada di sini.....

Biar pun 3 tahun aku bersama CG, sebenarnya hampir 1 tahun aku menyepikan diri daripada dunia online dan forum ini kerana masalah yang timbul tanpa diduga.... namun semua itu adalah pengalaman serta pengajaran paling berharga buat diri aku serta rakan-rakan di sini....

Dalam diam tak diam, CG kini boleh dikategorikan sebagai forum terunggul di Malaysia.....

Ramai rakan-rakan yang sama tahun pendaftaran dgn aku di CG mula menyepikan diri & terus hilang....
Ada juga yang telah pergi buat selamanya kerana dijemput oleh Yang Maha Esa.....

Sebagai penghargaan kepada CG, di mana genapnya 3 tahun aku bersamanya, maka pagi tadi aku daftarkan sijil kelahiran anak aku pada hari ini....:):):)

Sebenarnya aku boleh daftarkan kelahiran anak aku pada hari kelahirannya atau pun hari yg lain, tetapi sebagai memperingati tarikh bersejarah itu, maka aku pilih tarikh pendaftaran pada hari ini.....

Hari ini, aku buka thread ini sebagai tanda terima kasih aku kepada: -
Dann selaku Owner CG yang masih menerima kehadiran aku di sini serta tidak menarik title CM aku atas kes terdahulu,
MyOne Admin CG yang menjemput aku menyertai serta memeriahkan CG,
Tokera Admin CG yang banyak menegur serta memberi nasihat kepada aku selama ini,
Zolympus Admin CG serta para Super Moderator & Moderator yang terus memberikan sumbangan tenaga & masa di forum ini....

Selama aku di sini juga, pastinya ramai rakan-rakan yang baru menyertai CG tertanya-tanya siapakah aku ini sebenarnya, yang tiba-tiba sahaja muncul pada penghujung Mac 2008.....

Ada sebabnya aku memencilkan diri hampir 1 tahun daripada dunia online ini....... biarlah ia menjadi satu persoalan yang mungkin kalian boleh selidiki serta terokai sendiri....
Namun, saya percaya, ada juga rakan-rakan tahu mengapa saya menyepikan diri dalam tempoh yang lama......

Kini, CG diungguli oleh forumer-forumer baru yang mampu memecahkan rekod postnya sehingga beribu-ribu post biar pun baru sahaja menyertai CG.....
Itulah kehebatan CG yang menyebabkan forumer yang join di sini tidak mahu berpisah dgn CG..


TAHNIAH CG :)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

Akan bersambung lagi nanti...... :)
 
Last edited:
Sponsored Post

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
Reserved post
 

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,255
Reaction score
516
Points
176
semoga forum cg kekal selama-lamanya
 

badrush

Super Active Member
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,519
Reaction score
18
Points
65
dah 3 tahun tok mat...

bapak otai giler...

3 tahun aku masih dalam kandungan ibu lagi..

hahahahahahaha
 

ezis2u

Super Active Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
65
dah boleh berlari dah tokmat nih....
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
dah 3 tahun tok mat...

bapak otai giler...

3 tahun aku masih dalam kandungan ibu lagi..

hahahahahahaha
biasa je BR.... :)
ada yg lagi awal dari tarikh saya daftar kat CG ni.... :)
 

marlen

Legendary Member
Joined
May 27, 2008
Messages
16,925
Reaction score
31
Points
125
dah 3 tahun tok mat...

bapak otai giler...

3 tahun aku masih dalam kandungan ibu lagi..

hahahahahahaha
yo yo ooo je ko ni..

nak menipu pun bg la real sikit..


:eek::eek::eek::eek:
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
moga ada berita baik pada geng2 PHDF ...
salam tuan 12DP.... :)
ini otai juga & sebagai kenangan penangan 12DP, diambilnya sebagai id beliau..... :)

Insya Allah adalah yg terbaik untuk geng PHDF......
 
Sponsored Post
Top
Log in Register