2010 NEW YEAR GATHERING...16/01/2010 ( Q Thai Cheras ) done and success

CG Sponsors




K.E.Y..kuchi

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Jul 14, 2009
Messages
3,354
Reaction score
8
Points
25
link ke album http://carigold.com/portal/forums/album.php?albumid=78. sape yg ada gmbr tu sila email ke [email protected] kalo nak aku upload ke album rasmi CG.
Kepada semua ahli CG yang hadir pada malam gathering tersebut,

aku ucapkan terima kasih banyak2 sebab dapat hadir pada malam tersebut...

ini adalah gathering kita yang pertama utk tahun 2010..

dalam 8 orang je yang tak dapat hadir, yg lain semua datang...

siap bawak pasangan...

kepada MR.K dan Kak Insyi, terima kasih kerana anda telah banyak membantu menjayakan gathering kali ni...

kepada neem dan kak mimie, terima kasih utk registrarion...

nampaknya gathering kali ni mmg meriah sebab ramai muka2 baru...

aku pun baru juga..

papepun anda semua memang sporting...​

Link ke album http://carigold.com/portal/forums/album.php?albumid=78



Saja nk bagi korang panas aku up satu untuk korang.. Kesian kat aku, xmkn malam lagi ni.. :(( :((

Yang lain tunggu ye.. :)cgrock :)cgrock :)cgrock

ni adalah hadiah2 yg aku terima semalam....

daripada gathering...

thanx kepada moneymaker...

walaupun dalam sampul je...

tp hadiah tu leh wat dating kat sana...:))






di bawah ini adalah senarai page gambar yg telah diupload...korang klik r sendiri..

page 742

page 751

page 752

page 753

page 754

page 756

page 766

page 773

page 774

page 781

page 800

page 801

page 802

page 804

page 809

page 813

page 814

page 815

page 817

:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

mimie813

Super Active Member
Joined
Nov 26, 2009
Messages
6,534
Reaction score
290
Points
81
gambar gathering

salam...

sori sebab lambat skit nk upload gmbr2 nie....

:)):)):)):)):)):))


neem....mimie....idaida.....
 

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
442
Points
136
nak lagi dan lagi
 

Bro_Izantie

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
927
Points
161
gambar aku mane yek? kekekek
 
Sponsored Post
Top
Log in Register