BTC USD 57,509.7 Gold USD 1,772.38
Time now: Jun 1, 12:00 AM

2010 NEW YEAR GATHERING...16/01/2010 ( Q Thai Cheras ) done and success

adakah anda ingin adakan CG gathering


  • Total voters
    0
Status
Not open for further replies.

insyi©

CG Top Poster Club
Messages
28,101
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
giler laju korg ni...akak smpi kena bukak 2 windows ni nak kejar pages thread ni...:((
 
Sponsored Post

GnoLa ®

CG Top Poster Club
Messages
27,895
Paid Membership
Joined
Nov 23, 2007
Messages
27,895
Reaction score
23
Points
125
sapa2 yg da upload ke FB bgtau la yer...

leh save dari situ lagi senang... takyah susah2 nk transfer ke photobucket dll..

info k...

u all :)cgrock :)cgrock :)cgrock
 

Maelstrom6121

Super Active Member
Messages
8,343
Joined
Mar 22, 2007
Messages
8,343
Reaction score
278
Points
81
Another shots from my lame camera .....


Lilly comel :-
P1160309.jpg



Meja besidang 1 :-
P1160326.jpg



The most luckiest table ever :-
P1160329.jpg



En.Kodin dan isteri.. bertuah ko ye. aku tak dapat pon :-
P1170336.jpg



Elly cute n me ... The End:-
P1170342.jpg
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Messages
109,190
Paid Membership
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,043
Points
1,101
salam,
Selamat malam untuk kawan2 semua. Baru skrg dapat masuk forum. Sibuk sangat hari ni.

Mula2 terima kasih banyak2 pada KEY KUCHI sebab masih lagi sudi menerima kehadiran saya ni walaupun dah last minit baru confirm nak datang. Pastu terima kasih jugak pada tukang2 organize acara malam tadi.

Pastu pada kak insyi, jgn lupa pasal malam tadi.:">:">

satu lagi, gambar saya takde ke??:">:">.
tak tau nak tgk kat page mana satu. Sebab rasa2 baru berapa ratus page. Hari ni dah masuk 800 lebih. Laju betul korang posting.:D


cet time balik ko tinggal elly dan adik dia..aku plak kena angkut...dpt rase lebih muatan nak drive..overload masing2 dlm perut..:))
 

iorichee

Active+ Member
Messages
4,681
Joined
Jan 22, 2008
Messages
4,681
Reaction score
11
Points
25
sapa2 yg da upload ke FB bgtau la yer...

leh save dari situ lagi senang... takyah susah2 nk transfer ke photobucket dll..

info k...

u all :)cgrock :)cgrock :)cgrock

sapa2 yg rajin buat laa...

aku tgh buat skit2 nie...

tenet slow babas....

~X(~X(~X(~X(
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register