BTC USD 41,043.9 Gold USD 1,839.41
Time now: Jun 1, 12:00 AM

2010 NEW YEAR GATHERING...16/01/2010 ( Q Thai Cheras ) done and success

adakah anda ingin adakan CG gathering


  • Total voters
    0
Status
Not open for further replies.

little_lily

Legendary Member
gem
Messages
14,859
Joined
Jun 23, 2008
Messages
14,859
Reaction score
101
Points
123
http://i612.photobucket.com/albums/tt203/






[IMG]http://i612.photobucket.com/albums/tt203/faizal_ibrahim/Faizal_1710.jpg


Sukanye diorang...
Faizal_1759.jpg

maner la tak gelak, derang buat lawak facebook :))
 
Sponsored Post

eLLYaNa

CG Top Poster Club
gem
Messages
27,295
Joined
Apr 17, 2008
Messages
27,295
Reaction score
41
Points
125
jenuh la kalau nak edit 180 tu. uploadkan saja tanpa diedit. kekeke
 

roBUST

Banned
gem
Messages
12,406
Joined
Oct 13, 2008
Messages
12,406
Reaction score
136
Points
123
bro faizal upload pic2 yg menarik jer la utk tatapan kite semua :)
 

little_lily

Legendary Member
gem
Messages
14,859
Joined
Jun 23, 2008
Messages
14,859
Reaction score
101
Points
123
penat.. ada 180 kping nk di resize, touch up.. yg paling aku lemah nk upload kat photobucket.. ke korg nk aku wat story book? siap print ngan album.. amacam? Cet mcm kenduri umah kawin lak.. Umah kawin pung dateline 2 bulan.. hahaha

camner tu yek :-?:-?
 

eLLYaNa

CG Top Poster Club
gem
Messages
27,295
Joined
Apr 17, 2008
Messages
27,295
Reaction score
41
Points
125
sementara tunggu faizal kita tunggu plak dr mael, kak insyi n nemo.eh luttfi juge.
 

faizal_bulat

Permanently Banned - Multiple ID
Messages
3,920
Joined
Aug 29, 2008
Messages
3,920
Reaction score
164
Points
33
jenuh la kalau nak edit 180 tu. uploadkan saja tanpa diedit. kekeke

ni pun xberedit.. aku nk buh effect.. hehehe.. nk bg nampak tembus.. hehehe gurau je.. :eek: :))
 

geniusneuro

Banned
gem
Messages
19,775
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
eh, anak sape yang lari2 round2 nangis2 semalam tu eh?? klakar la :D
 

mohd herman

Super Active Member
Messages
5,194
Joined
Jan 22, 2008
Messages
5,194
Reaction score
22
Points
65
salam,
Selamat malam untuk kawan2 semua. Baru skrg dapat masuk forum. Sibuk sangat hari ni.

Mula2 terima kasih banyak2 pada KEY KUCHI sebab masih lagi sudi menerima kehadiran saya ni walaupun dah last minit baru confirm nak datang. Pastu terima kasih jugak pada tukang2 organize acara malam tadi.

Pastu pada kak insyi, jgn lupa pasal malam tadi.:">:">

satu lagi, gambar saya takde ke??:">:">.
tak tau nak tgk kat page mana satu. Sebab rasa2 baru berapa ratus page. Hari ni dah masuk 800 lebih. Laju betul korang posting.:D
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register