BTC USD 57,233.5 Gold USD 1,772.83
Time now: Jun 1, 12:00 AM

2010 NEW YEAR GATHERING...16/01/2010 ( Q Thai Cheras ) done and success

adakah anda ingin adakan CG gathering


  • Total voters
    0
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

Adika

Super Active Member
Messages
8,726
Joined
Jul 25, 2007
Messages
8,726
Reaction score
3
Points
65
gambar ;)




DSC01602.jpg

Gmbr abg Bob Lokman pon ada wahh.. eh, x kena bann ke dia tepek kt cni?:-?
 

Adika

Super Active Member
Messages
8,726
Joined
Jul 25, 2007
Messages
8,726
Reaction score
3
Points
65
o yeah.. aku pun nak ucapkan terima kasih jugak kat organiser yang buat acara gathering ni. aku baru tersedar yang semalam aku mcm tak berapa peramah sgt mcm selalu. sbb aku macam malu [STRIKE]sikit[/STRIKE] banyak. pastu nak buat lawak and nak bergurau pun dah tak reti. :(

kepada notty.. huhuh thnx sbb memanggil nama aku ngan kuat. so tak perlu la aku memperkenalkan nama aku kat semua org :) (aku pikir positif walaupun aku tau ko nak mengantoikan aku)

kepada ellyana, thanx jugak sbb secara kebetulan ko pun tgh on the way. so boleh la berkonvoi separuh jalan. ohhhh herman[STRIKE]to[/STRIKE] jugak. thnx sbb sudi menunggu kejap kat stesen minyak apa tah.

thnx kat faizal_bulat yang bg hadiah yang nice. perghhhh dia ingat aku lelaki :((....

pendek kata terima kasih kat semua org yang ada semalam. grrr aku masih buntu memikirkan tahap kepasifan aku smlm aku... apsal tinggi sangat ?~X(

paling terima kasih kat malkovich:x

kt den ko x nak ucap apa2 ke? Den pon sedara mara arjuna ko tu gak ekeke..
 

iorichee

Active+ Member
Messages
4,681
Joined
Jan 22, 2008
Messages
4,681
Reaction score
11
Points
25
mana gambar aku...

wuaaa.......

:(:)(:)(:)(:)((
 

roBUST

Banned
Messages
12,406
Joined
Oct 13, 2008
Messages
12,406
Reaction score
136
Points
123
roBUST baru balik dari q thai...fuh...

cheras-shalam-ptrajaya-KL then baru sampai rumah td :(
 

geniusneuro

Banned
Messages
19,775
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
salam semua,,
pokdin nak ucapkan tahniah kepada kuchi kerana berjaya menjadi mastermind utk gath kali ni..

kepada mr k n kak insyi juga terima kasih bebanyak di ucapkan..x lupe,tahniah gak kat geniuseuro kerana membantu melicinkan lg aturcara gath..

kepada gnola yg sudi berkonvoi n menunggu pokdin di seremban juga amatla pokdin hargai..then pokdin ikut gnola gi amek procodine kat kajang.

dan juga pokdin ingin memohon maaf kepada elly ngan geniuseuro kerana hadiah dr pokdin n kakdin yg tidak seberape..kotak yg buruk tu sebenarnye ain q thai yg sponsor(die yg gi bungkus n salotep kat kaunter) coz pokdin mmg ingat masa gath nak bg hadiah tu tanpa kotak...tapi nasi pun da jd bubur...sori ye...

lastly..gath ni mmg sungguh mantopp dan menghiburkan..next gath pasti pokdin join lagi..

huhu, comel la adiah tu pokdin :D

macih taw... huhu, da sampai muau ke??
 

geniusneuro

Banned
Messages
19,775
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
o yeah.. aku pun nak ucapkan terima kasih jugak kat organiser yang buat acara gathering ni. aku baru tersedar yang semalam aku mcm tak berapa peramah sgt mcm selalu. sbb aku macam malu [STRIKE]sikit[/STRIKE] banyak. pastu nak buat lawak and nak bergurau pun dah tak reti. :(

kepada notty.. huhuh thnx sbb memanggil nama aku ngan kuat. so tak perlu la aku memperkenalkan nama aku kat semua org :) (aku pikir positif walaupun aku tau ko nak mengantoikan aku)

kepada ellyana, thanx jugak sbb secara kebetulan ko pun tgh on the way. so boleh la berkonvoi separuh jalan. ohhhh herman[STRIKE]to[/STRIKE] jugak. thnx sbb sudi menunggu kejap kat stesen minyak apa tah.

thnx kat faizal_bulat yang bg hadiah yang nice. perghhhh dia ingat aku lelaki :((....

pendek kata terima kasih kat semua org yang ada semalam. grrr aku masih buntu memikirkan tahap kepasifan aku smlm aku... apsal tinggi sangat ?~X(

paling terima kasih kat malkovich:x

utk AKU xde ke zep?? :-? :-? :(( :((
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Messages
109,190
Paid Membership
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,043
Points
1,101
roBUST baru balik dari q thai...fuh...

cheras-shalam-ptrajaya-KL then baru sampai rumah td :(

ni gathering apa plak arini............merisik ke..:))
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register