BTC USD 41,043.9 Gold USD 1,839.41
Time now: Jun 1, 12:00 AM

2010 NEW YEAR GATHERING...16/01/2010 ( Q Thai Cheras ) done and success

adakah anda ingin adakan CG gathering


  • Total voters
    0
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

ARIFFX

Legendary Member
gem
Messages
12,037
Paid Membership
Joined
Mar 27, 2008
Messages
12,037
Reaction score
159
Points
123
mmc reader aku dh jahanam..

gmbar xdpt upload...

err.. ely, kim lsalam kat dizzi lissie ye..?

apple blossom tu membuatkan aku tido smpai termimpi2 kat die..

hehehhehehehhehehehe :D:D:D:D
 

ARIFFX

Legendary Member
gem
Messages
12,037
Paid Membership
Joined
Mar 27, 2008
Messages
12,037
Reaction score
159
Points
123
semalam eboos tarik ARIFFX untuk dengar talk.....:">:">:">

mau 30lot dia hentak....:">:">:">

3 aje suda la...

mana ada duit nak hentak smpai 30..
 

RuthlessFairy

CG Top Poster Club
gem
Messages
27,740
Paid Membership
Joined
May 15, 2009
Messages
27,740
Reaction score
205
Points
128
o yeah.. aku pun nak ucapkan terima kasih jugak kat organiser yang buat acara gathering ni. aku baru tersedar yang semalam aku mcm tak berapa peramah sgt mcm selalu. sbb aku macam malu [STRIKE]sikit[/STRIKE] banyak. pastu nak buat lawak and nak bergurau pun dah tak reti. :(

kepada notty.. huhuh thnx sbb memanggil nama aku ngan kuat. so tak perlu la aku memperkenalkan nama aku kat semua org :) (aku pikir positif walaupun aku tau ko nak mengantoikan aku)

kepada ellyana, thanx jugak sbb secara kebetulan ko pun tgh on the way. so boleh la berkonvoi separuh jalan. ohhhh herman[STRIKE]to[/STRIKE] jugak. thnx sbb sudi menunggu kejap kat stesen minyak apa tah.

thnx kat faizal_bulat yang bg hadiah yang nice. perghhhh dia ingat aku lelaki :((....

pendek kata terima kasih kat semua org yang ada semalam. grrr aku masih buntu memikirkan tahap kepasifan aku smlm aku... apsal tinggi sangat ?~X(

paling terima kasih kat malkovich:x
 

eLLYaNa

CG Top Poster Club
gem
Messages
27,295
Joined
Apr 17, 2008
Messages
27,295
Reaction score
41
Points
125
mmc reader aku dh jahanam..

gmbar xdpt upload...

err.. ely, kim lsalam kat dizzi lissie ye..?

apple blossom tu membuatkan aku tido smpai termimpi2 kat die..

hehehhehehehhehehehe :D:D:D:D

baeklah. apple blossom tu kitorg guna kt umh n kat opis. :D
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register