BTC USD 57,230.0 Gold USD 1,774.50
Time now: Jun 1, 12:00 AM

2010 NEW YEAR GATHERING...16/01/2010 ( Q Thai Cheras ) done and success

adakah anda ingin adakan CG gathering


  • Total voters
    0
Status
Not open for further replies.

geniusneuro

Banned
Messages
19,775
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
gambar2 yg ada ngan aku....esok le aku upload.....mengantuk giler babas ni.....penat sgt coz hari ni organize 2 function yg besar......

kpd key kuchi....terima kasih byk2.....dan tahniah juga kerana berjaya anjurkan gath yg besar mcm ni.....dan yg plg penting....kita dpt kenal lebih ramai Cgrians yg baru......idakle balik2 aku tgk muka eboss ngan jameq jer time gath...:)) :))

ramai yg boleh dikatakan...baru pertama kali aku jumpa
1) iorichee
2) dizzy lizzie
3) megz72
4) zam_c61 (dr JB....tahniah bro!)
5) adamma
6) malkovich
7) zephyrantic
8) remedy
9) ed_zero
10) faizal_bulat
11) ARIFFX
12) rezonk
13) khairilhusni
14) idaida

alhamdulillah.....dahle aku dpt byk hadiah...:D

tenkiu megz72 atas hadiah tersebut...
tima kasih buat mimie813, key kuchi dan geniusneuro for the birthday gift.....sian korang ek, akak tak bg apa2 pun utk birthday korang....mmg x sempat shopping....next gath ek...:D

ades, sume duk kate thanx pada key kuchi, P.A die ni (neem ni) x nak kate thanx ke?? :-? :))

huhuhu, kak insyi, bday saye t akak organize gathering bulan julai pon ok da :"> :eek:
 
Sponsored Post

geniusneuro

Banned
Messages
19,775
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
faizal_bulat, gamba neem xde ke?? neem nye pic byk dalam kamera lutttfi n kuchi la... sedeyh ni... due2 x on9 agi :((

huhuhu....
 

geniusneuro

Banned
Messages
19,775
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
lorh..sikit nyer besor tanampak..~X(

ptt ler aku lambai2 dye wat tak tau jer..~X(

ni scam ni... semalam xde budak botak pon... yg ade izan sorg je :))

da sampai jb kot izan tu skg ngan notty :-?
 

geniusneuro

Banned
Messages
19,775
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
gathering semalam neem makan sikit je... :((

mule2 makan nasi goreng sikit, pastu masak steamboat sampai da kembang steamboat, angkat dulu letak dalam pinggan ngan kuchi nye...

pastu ade keje kire adiah ngan name tuk tuka2 adiah, pastu steamboat da sejuk, panaskan lagi, pastu busy lagi wat keje sikit, sampai kembang gile da ketamball semalam :))

last2 x makan sgt steamboat tu... makan carrot cake yang sedap tu, dan bantai air manggo ngan soya je...

ais krim mango sempat dapat 1 scoop je :((

sempat gak bergamba ngan ain, nak tunggu luttfi up gamba je ni :D

thanx pada semua yang datang semalam, walaupon x sempat makan banyak, but enjoy ade korg semua :D
 

little_lily

Legendary Member
Messages
14,859
Joined
Jun 23, 2008
Messages
14,859
Reaction score
101
Points
123
lorh..sikit nyer besor tanampak..~X(

ptt ler aku lambai2 dye wat tak tau jer..~X(

tipuuuussss takder org lambai lily pun ~X(~X(

kalo betul tepek sket gambar kat sini :p
 

little_lily

Legendary Member
Messages
14,859
Joined
Jun 23, 2008
Messages
14,859
Reaction score
101
Points
123
gathering semalam neem makan sikit je... :((

mule2 makan nasi goreng sikit, pastu masak steamboat sampai da kembang steamboat, angkat dulu letak dalam pinggan ngan kuchi nye...

pastu ade keje kire adiah ngan name tuk tuka2 adiah, pastu steamboat da sejuk, panaskan lagi, pastu busy lagi wat keje sikit, sampai kembang gile da ketamball semalam :))

last2 x makan sgt steamboat tu... makan carrot cake yang sedap tu, dan bantai air manggo ngan soya je...

ais krim mango sempat dapat 1 scoop je :((

sempat gak bergamba ngan ain, nak tunggu luttfi up gamba je ni :D

thanx pada semua yang datang semalam, walaupon x sempat makan banyak, but enjoy ade korg semua :D

lorrr.. naper tak makan lbey sket :eek::eek:
 

pijoe

Legendary Member
Messages
13,524
Paid Membership
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,524
Reaction score
1,385
Points
231
IMGP0083.JPG


uih..... besau nya mulut kodin.... pinggan pun muat tuh...
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register