BTC USD 63,866.0 Gold USD 1,772.74
Time now: Jun 1, 12:00 AM

2010 NEW YEAR GATHERING...16/01/2010 ( Q Thai Cheras ) done and success

adakah anda ingin adakan CG gathering


  • Total voters
    0
Status
Not open for further replies.

K.E.Y..kuchi

Active+ Member
Paid Membership
Joined
Jul 14, 2009
Messages
3,354
Reaction score
8
Points
25
link ke album http://carigold.com/portal/forums/album.php?albumid=78. sape yg ada gmbr tu sila email ke [email protected] kalo nak aku upload ke album rasmi CG.

Kepada semua ahli CG yang hadir pada malam gathering tersebut,

aku ucapkan terima kasih banyak2 sebab dapat hadir pada malam tersebut...

ini adalah gathering kita yang pertama utk tahun 2010..

dalam 8 orang je yang tak dapat hadir, yg lain semua datang...

siap bawak pasangan...

kepada MR.K dan Kak Insyi, terima kasih kerana anda telah banyak membantu menjayakan gathering kali ni...

kepada neem dan kak mimie, terima kasih utk registrarion...

nampaknya gathering kali ni mmg meriah sebab ramai muka2 baru...

aku pun baru juga..

papepun anda semua memang sporting...​

Link ke album http://carigold.com/portal/forums/album.php?albumid=78

Faizal_1834.jpg


Saja nk bagi korang panas aku up satu untuk korang.. Kesian kat aku, xmkn malam lagi ni.. :(( :((

Yang lain tunggu ye.. :)cgrock :)cgrock :)cgrock

ni adalah hadiah2 yg aku terima semalam....

daripada gathering...

thanx kepada moneymaker...

walaupun dalam sampul je...

tp hadiah tu leh wat dating kat sana...:))


P1000749.jpg


Faizal_1837.jpg


di bawah ini adalah senarai page gambar yg telah diupload...korang klik r sendiri..

page 742

page 751

page 752

page 753

page 754

page 756

page 766

page 773

page 774

page 781

page 800

page 801

page 802

page 804

page 809

page 813

page 814

page 815

page 817

:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

K.E.Y..kuchi

Active+ Member
Paid Membership
Joined
Jul 14, 2009
Messages
3,354
Reaction score
8
Points
25
ini yang ckap "minat" ~ "saya mesti piley" ~ "on je" ~

ok....aku da update nama yg de...:D

macam ramai r plak...

kalau de yg tertinggal @ mungkin aku terletak nama kat sni tapi xminat,:)paid

aku minta maaf k...:p

so....plzz check your name...:)

p/s : nama dibawah ini update sahaja...belum tentu kesemuanya berminat utk hadirkan diri..

  1. roBUST
  2. duzzz
  3. iorichee
  4. S.Y.E.D
  5. eizzbizz
  6. Syedz
  7. GnoLa12
  8. idaida
  9. geniusneuro
  10. ratusanRM
  11. zanuar
  12. haudli
  13. adar
  14. rahzi7
  15. mimie813
  16. nemo
  17. zerovirus
  18. pecot85
  19. insyi©
  20. Mr. K®
  21. lutttfi
  22. jay mile
  23. eboss
  24. zolympus
  25. abangbeca
  26. ichizen98
  27. malkovich
  28. putra_empire
  29. abu85
  30. zerotech
  31. rlan
  32. anoone
  33. GT
  34. Tokera
  35. khairilhusni
  36. notrexdame
  37. pepsifire
  38. Hana88
  39. eLLYaNa
  40. alonso
  41. zuljaalaa
  42. erDrAg00n
  43. kiosanggun
  44. TwiStEd pIps
  45. faizal_bulat
  46. puteri23
  47. mint
  48. AMIC066
  49. Procodine
  50. missbumblebee
  51. uspayment08
  52. Mycyber
  53. shah79
  54. yb aby
  55. anipo
  56. lala_lolo
  57. k_barus
  58. hafizuka
  59. fordLASER
  60. LuvHoneY
  61. comelcomot
  62. Kehidupan
  63. Putra_Quezee
  64. zephyrantic
  65. izan_88
  66. blue.frosty
  67. mattop
  68. chesnatesz
 
Last edited:

duzzz

Super Active Member
Joined
Apr 2, 2008
Messages
8,413
Reaction score
10
Points
65
aku minat tang cari jodoh tu..:))
 

S.Y.E.D

Banned
Joined
Jun 6, 2008
Messages
18,685
Reaction score
588
Points
161
aku...angkat flag dulu laaa :)paid:)paid:)paid:)paid:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

K.E.Y..kuchi

Active+ Member
Paid Membership
Joined
Jul 14, 2009
Messages
3,354
Reaction score
8
Points
25
gath yg mcm mana ko masudkan?mcm2 gath..main boling pn gath..futsal pn gath..mkn pizza pn gath

maksud aku camni...

kite luangakn masa sesama...

pacak khemah, wat makan2,

design baju...pastu bg surviner sket...

nnt tempat sama r kite bincang...
 

S.Y.E.D

Banned
Joined
Jun 6, 2008
Messages
18,685
Reaction score
588
Points
161
gath yg mcm mana ko masudkan?mcm2 gath..main boling pn gath..futsal pn gath..mkn pizza pn gath

gath lepak2 ade ker.. leh kenal2 kipas susah tinggal CG nih
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register