200pip daily??FIbo Sequence Method (Golden Ratio) ENGLISH VERSION

Recommended Brokers


Forex Chart

AkuKaya

Active Member
Joined
Jan 4, 2007
Messages
1,280
Reaction score
14
Points
25
3 bulan test..takde news bosar n ombak bosar macam minguu lepas(hehehe).80-90% win..janji kalau dah tau trend dah bertukar cepat cut lost..procit scalp make sure lost pun scalp la..jgn loast kita swing lak.hehehe
besar wooo winning ratio ..aku nk bukak lot 10 lah :D:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

SavvyKuPower

Active Member
Joined
Aug 13, 2009
Messages
1,014
Reaction score
246
Points
33
ramai je orang humble dlm CG ni..bagus bagus..takde nye aku nak caya newbi astrowan tu.hehehe
 

z3phyr

Freshie
Joined
Aug 12, 2009
Messages
14
Reaction score
0
Points
3
Bismillahhirahmanirahim...

assalamualaikum.nama saya safian salah seorang supporter di Oasis Wealth Builders.saya ni still newbi dlm dunia permotoran..eh silap.memopexan ni..saya nak share sikit teknik trade single pair saya untuk memajukan lagi dunia porex ini dikalangan kita..
teknik ni saya selalu pakai di pair GU n EJ..tapi teknik ni bole diguna di semua chart n pair...




SS ni saya ambik di Gbp/Usd h4 utk tgk medium trend(kalau nak scalp la)..so saya dah bulatkan disitu..medium trend is downtrend for GU..so kalau dah downtrend alwaz sell je..jgn buy nanti lawak tokey.heheh


Salam TT, newbie tumpang blajar.

Camne saya nak konpem trend tu downtrend dgn hanya merujuk pada tfH4. adakah factor2 lain perlu diambil kira. :)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register