2009's Top-Selling Manga in Japan

CG Sponsors




mdshamz

Active Member
Joined
Dec 22, 2007
Messages
1,394
Reaction score
24
Points
25




Eiichiro Oda Rulezzzz!!!!
 
Sponsored Post

little_lily

Legendary Member
Joined
Jun 23, 2008
Messages
14,859
Reaction score
101
Points
123
erkk.. yg top 3 tu mmg dah jangka.. tp ader gak yg lily blom penah bacer.. gintama?? hrmmm...
 

timur & barat

Super Active Member
Joined
Jan 8, 2010
Messages
9,416
Reaction score
908
Points
116
top 3 nie mmg aku dah duga...
tp muncul plak manga yg aku xpena bce..heran..heran...:-?
 

prominen

Freshie
Joined
Sep 14, 2008
Messages
44
Reaction score
0
Points
6
xkan gintama korang xpenah dgr???? citer bergenre comedy, samurai dgn byk giler parody dari anime2 lain mcm one piece, naruto, dng bleach...

mcm aku layan anime dier jer...skrang ni dah eps 190 dah...recommended
 

lwashere

Active Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
2,159
Reaction score
18
Points
35
kalu kat malaysia naruto lebih glemer dari one piece
tapi oda terbaik

seingat aku da lama da one piece pegang no1 :)paid:)paid
 

wan676

Active+ Member
Joined
Mar 29, 2010
Messages
4,806
Reaction score
5
Points
25
aku layan video onepieces ni sampai dia ada fight ngan Barok work atau jumpa abang dia D Ace. best...skang ni takda masa lg nak tgk or donlod/ maybe baca manga aje kt intenet.
 

anipo

Active+ Member
Joined
May 15, 2008
Messages
4,887
Reaction score
126
Points
33
kenapa detective conan takder dalam list..??

rasanya conan pon top jugak..:-?
 

zaimi2

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
15,045
Reaction score
390
Points
131
one piece paling aku minat..

xsuka manga.

minat tngk anime terus

skg ni movie baru nak gerak pi selamat abang dia
 
Sponsored Post
Top
Log in Register