BTC USD 35,975.2 Gold USD 1,841.97
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Movie 20 Filem Yang Gagal Dalam Kesan CGI

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
332,809
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
332,809
Reaction score
17,753
Points
2,536
Awards
1
Sponsored Post

Jedi

CG Top Poster Club
gem
Messages
47,930
Paid Membership
Top Poster #2
Joined
Feb 15, 2009
Messages
47,930
Reaction score
2,830
Points
261
Awards
1
Tengok 'Abang Long Fadil 2' 🤭

CGI pun teruk giler.

Murah kan.
 

maxpda

Super Active Member
gem
Messages
8,893
Joined
Jan 15, 2007
Messages
8,893
Reaction score
560
Points
121
Filem2 bawah 2010 cgi kureng sikit la..
Lepas pada ni cgi byk yg mantap2.. Bajet pun ratus juta usd...

Masa depan xperlu gunakan pelakon pun, pinjam suara je.. Cgi 100%
 

GamezStar

CG Top Poster Club
gem
Messages
36,005
Joined
Jul 1, 2008
Messages
36,005
Reaction score
2,739
Points
261
Awards
1
Filem2 bawah 2010 cgi kureng sikit la..
Lepas pada ni cgi byk yg mantap2.. Bajet pun ratus juta usd...

Masa depan xperlu gunakan pelakon pun, pinjam suara je.. Cgi 100%

Org putih bagus bab dunia perfileman.. walaupon cgi.. tetap guna watak sama bukan dubbing org lain suara org lain.. sebb nak gerakkan ekonomi pefileman dan para pelakon.. mcm Groot guna suara vin disel walaupun 1 perkataan je
 

GamezStar

CG Top Poster Club
gem
Messages
36,005
Joined
Jul 1, 2008
Messages
36,005
Reaction score
2,739
Points
261
Awards
1
Ni nampak real je masa tu

Sesuai gan zaman.. yg x leh brain justice League.. musuh cgi teruk la . Pemalas betul DC buat costum

Kalau nak tau diaborg malas buat keje.. tgk color baju.. baju ammor klu caler besi crome tu memang jenis pemalas
 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
332,809
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
332,809
Reaction score
17,753
Points
2,536
Awards
1
Sesuai gan zaman.. yg x leh brain justice League.. musuh cgi teruk la . Pemalas betul DC buat costum

Kalau nak tau diaborg malas buat keje.. tgk color baju.. baju ammor klu caler besi crome tu memang jenis pemalas

Jauh beza dengan geng Avengers
Logik dah filem² DC ni jauh ketinggalan dengan Marvel
 

Jedi

CG Top Poster Club
gem
Messages
47,930
Paid Membership
Top Poster #2
Joined
Feb 15, 2009
Messages
47,930
Reaction score
2,830
Points
261
Awards
1
Jauh beza dengan geng Avengers
Logik dah filem² DC ni jauh ketinggalan dengan Marvel

Tapi dah jadi cliche.

Tiap kali movie Marvel kuar, same jer CGI nya.

Ni baru layan Eternals.

Sama jer CGI nya.
 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
332,809
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
332,809
Reaction score
17,753
Points
2,536
Awards
1
Tapi dah jadi cliche.

Tiap kali movie Marvel kuar, same jer CGI nya.

Ni baru layan Eternals.

Sama jer CGI nya.

Tak bagus CGI satu hal
Tapi kalau jalan cerita pun bosan
Memang spoil la
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register