18PL :: Kucing Stim Layan High- Jom Tengok...

CG Sponsors




Megat Sri Rama

CG Top Poster Club
Joined
Aug 28, 2007
Messages
20,277
Reaction score
506
Points
161
hahaha...mne nk dpt kt Msia neh?
bg kcing aku yg berlmbk kt kg tue.

by vivazopera
Aku rasa ada jual kat pet store.

Tapi kita ada sejenis lagi pokok yang sama macam Catnip, tumbuh meliar... pokok Kucing Galak.

Catnip = Nepeta Cataria

Kucing Galak = Acalypha Indica



Katanya Kucing Galak lagi kuat dia punya kesan kat kucing.... mabuk piau...



Tapi Catnip tu pulak, boleh double sebagai penghalau nyamuk...
 
Sponsored Post

Megat Sri Rama

CG Top Poster Club
Joined
Aug 28, 2007
Messages
20,277
Reaction score
506
Points
161
kalau pergi berburu boleh bawak benda ni, ade rimau campak je kat dia..
masalahnya baik-baik rimau tu duduk jauh dari kau, dia bau catnip tu dari jauh dan dia datang cari kau.

Yang dalam video tu harimau jinak, bela punya.

Kalau yang liar punya, agak-agak macam mana? :D
 

qubs

Super Active Member
Joined
Oct 4, 2010
Messages
9,482
Reaction score
181
Points
73
pijak boley?
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Top Poster #3
Joined
Jul 1, 2008
Messages
29,889
Reaction score
1,227
Points
201
pelik tol benda ni... da lame ke benda ni?
 

Hitman™

Legendary Member
Joined
Apr 27, 2010
Messages
12,286
Reaction score
163
Points
128
Aku rasa ada jual kat pet store.

Tapi kita ada sejenis lagi pokok yang sama macam Catnip, tumbuh meliar... pokok Kucing Galak.

Catnip = Nepeta Cataria

Kucing Galak = Acalypha Indica



Katanya Kucing Galak lagi kuat dia punya kesan kat kucing.... mabuk piau...



Tapi Catnip tu pulak, boleh double sebagai penghalau nyamuk...
yekerw...leh lar crik t.
hehe
 

marlen

Legendary Member
Joined
May 27, 2008
Messages
16,925
Reaction score
31
Points
125
xbahaya ni..natural ingredients.. kucing memang suka..:"> cuba bagi akar pokok galak kucing.. memang bergolek2 lah kucing..
tp smpai berbuih2 mulut tu?

rs kat umah ada pokok kucing galak..tp kucing xde la galak mcm ni..

dia golek2 biasa je..:-?
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,785
Reaction score
917
Points
176
den beli ritu, baru 8 hari kot. blom tumbuh sgt.
 

fazrien

Banned
Joined
Nov 8, 2018
Messages
23
Reaction score
0
Points
3
boleh la ni try buat kat kuching kita sndiri..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register