18PL :: Kucing Stim Layan High- Jom Tengok...

CG Sponsors




ijaljb

Super Active Member
Joined
Jun 20, 2011
Messages
5,340
Reaction score
5
Points
65
pergggghhhh lalok beb... gua pun dah lama xlalok ni...
heheheheheh
 
Sponsored Post

saxsor

Super Active Member
Joined
May 25, 2009
Messages
8,464
Reaction score
34
Points
70
kalau dpt kat mat pet boleh jadi bahan ni.....:))
 

Megat Sri Rama

CG Top Poster Club
Joined
Aug 28, 2007
Messages
20,277
Reaction score
506
Points
161
kalau dpt kat mat pet boleh jadi bahan ni.....:))
seperti mana ganja (bahan aktif : cannabinoids) hanya berkesan untuk manusia, catnip hanya untuk family kucing sahaja.

benda tu macam matching puzzle pieces, bahan aktif tertentu hanya boleh match dengan reseptor tertentu.

kalau tak ngam, benda tu lalu gitu-gitu je dalam sistem badan.
 

[V]endetta

Legendary Member
Joined
Oct 10, 2010
Messages
11,893
Reaction score
17
Points
115
catnip ni bukan ke sejenis tumbuhan yg kucing suka?
 

boyz371

CG Top Poster Club
ForexMart Fans
Joined
Aug 24, 2010
Messages
28,564
Reaction score
279
Points
131
Comel2 hehehe
 

maxpda

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
6,987
Reaction score
93
Points
80
kalau pergi berburu boleh bawak benda ni, ade rimau campak je kat dia..
 

Hitman™

Legendary Member
Joined
Apr 27, 2010
Messages
12,286
Reaction score
163
Points
128
hahaha...mne nk dpt kt Msia neh?
bg kcing aku yg berlmbk kt kg tue.

by vivazopera
 
Sponsored Post
Top
Log in Register