18 SX target utama??

CG Sponsors




ajidss

Fun Poster
Joined
Apr 5, 2008
Messages
219
Reaction score
0
Points
10
asalamualaikum dan salam sejahtera..saya nak tanya kepada anda semua la..sekarang ni memag bagus ke gejala sexs dijadikan niche utama??apa pendapat anda semua??ramai ke yang suka gejala seks ini??

salah seks lelaki lebih kuat dari seks perempuan?: boleh tengok sini
 
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
tak paham...
 

Adika

Super Active Member
Joined
Jul 25, 2007
Messages
8,726
Reaction score
3
Points
65
sama seperti di atas...
 

zolympus

Elite Member
Platinum Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
3,417
Reaction score
241
Points
33
Basically "seks" ialah keyword utama ketika orang menggunakan enjin carian. Jadi dengan cara serupa, ia adalah cara untuk menarik orang ke website/blog. Sebab tu penggunaan ayat "seks" dibuat berulang-ulang kali dengan harapan untuk mencapai tujuan di atas.

Sama ada TS nak deny atau admit, terpulang. Tapi mmg tujuan TS ialah utk menarik orang ke blog dia. :)
 

Kehidupan

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jan 11, 2008
Messages
25,111
Reaction score
217
Points
123
atas sama ke....?
 

Kehidupan

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jan 11, 2008
Messages
25,111
Reaction score
217
Points
123
Basically "seks" ialah keyword utama ketika orang menggunakan enjin carian. Jadi dengan cara serupa, ia adalah cara untuk menarik orang ke website/blog. Sebab tu penggunaan ayat "seks" dibuat berulang-ulang kali dengan harapan untuk mencapai tujuan di atas.

Sama ada TS nak deny atau admit, terpulang. Tapi mmg tujuan TS ialah utk menarik orang ke blog dia. :)
tumpang tanya....

TS tuh apa....?:">:">:">
 

shauki2u

Fun Poster
Joined
Apr 24, 2008
Messages
543
Reaction score
0
Points
10
tapi kalau boleh jgn selalu sgt bro, nnti jadi kebiasaan utk masyarakat kita plk nnti kang.
takut jadi masyarakat kita dh xde malu dh pasal seks ni >.<
 
Sponsored Post
Top
Log in Register