BTC USD 57,426.9 Gold USD 1,788.66
Time now: Jun 1, 12:00 AM

13 Fakta Anda Patut Tahu Tentang Makanan Segera MCD KFC SUBWAY

shah_ae

Legendary Member
Messages
16,307
Joined
Oct 27, 2008
Messages
16,307
Reaction score
903
Points
171
jom snack plate
snack_plate.jpg

Smlm baru mkn kat jusco wangse maju...
tak sodap plak raso,ntah hapo2...
anak la nak mkn kito ni ikut la sekali2 lepas gaji...
 
Sponsored Post

CyberMachine

CG Top Poster Club
Messages
22,967
Joined
Oct 1, 2009
Messages
22,967
Reaction score
619
Points
171
Smlm baru mkn kat jusco wangse maju...
tak sodap plak raso,ntah hapo2...
anak la nak mkn kito ni ikut la sekali2 lepas gaji...

semenjak mcd wat promosi ayam goreng dia

macam kureng plak kfc ni....haha
 

lpsoldier007

CG Top Poster Club
Messages
25,549
Joined
Dec 22, 2010
Messages
25,549
Reaction score
494
Points
141
Kalau ayam goreng fast food ni, aku skg suka makan yg kecik2 je. Besor2 rasa cm cpt muak.
 

AlYamani

Legendary Member
Messages
12,292
Joined
Jan 23, 2011
Messages
12,292
Reaction score
628
Points
161
Kekadang beli sarapan nasik lemak,sotong,daging boleh gak cecah lebih sepuluh ringgit...tu yg boring...tukaq western...

tapi sebenarnya ikut selera gak,kalau dah jelak asyik sama,nak gak pekena cakoi McD,murah pun murah,kasi cicah kopi “O”, Colombian lak tuu...perghhh...

Subway,aku suka tuna...roti italian,sayur semua boleh melainkan cili,pickle dgn bawang...sos thousand island lebih,mayo banyak,cili sos dgn honey mustard sikit,black pepper sikit...

KFC,beli snack,ori campur spicy,thigh,makan panas panas...

Semua takla boleh makan kerap,nanti jelak...
 
Last edited:

sweetkl

Active Member
Messages
1,685
Joined
Oct 23, 2012
Messages
1,685
Reaction score
73
Points
35
dh lama tak makan fast food, tp hari tu dapat kupon gores lepas isi minyak di petronas, dpt kupon kfc byr rm6, okla , murah drp makan nasi campur +air,

tapi lepas tu bila isi minyak kt petronas, klau tak minta kupon tu, tak dpt la, patut rm20 dpt satu kupon, ni isi rm50 pun dpt satu je, tu pun kena mintak hak kita, alasan kupon dia nk kasi kt org lain sama, ada juga dapat kupon yg dh bergores, pekerja Petronas ni pun, kita support Petronas, ini pulak balasannya..
 

a2zextra

Legendary Member
Messages
16,407
Joined
Sep 7, 2013
Messages
16,407
Reaction score
273
Points
141
bila hari raya,sehingga raya ke 5 byk kedai makan bani melayu belum dibuka..jd terpaksalah makan di kedai bani israel untuk mengalas perut dalam perjalanan pulang ke tempat mencari rezeki..

Di Malaysiapun ada 'kedai orang Yahudi' ya? :-?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register