1000% Return Dalam Sebulan.. Realiti Atau Mimpi?

Latest Posts

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.08847
USD / JPY
110.447
GBP / USD
1.29090
USD / CHF
0.97657
USD / CAD
1.33167
EUR / JPY
120.218
AUD / USD
0.65527

CG Sponsors




1000% Return Dalam Sebulan.. Realiti Atau Mimpi?


  • Total voters
    0

oso050

Active Member
Joined
Feb 25, 2018
Messages
1,013
Reaction score
123
Points
43
target camni..ganggu emosi..huhu

tambah masih newbie lg
 
Sponsored Post

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,188
Reaction score
1,533
Points
596
rasa tak mustahil

cam biz saya lebih 1000% sebulan pun leh dapat
 

46du114t1f

Fun Poster
Joined
Feb 24, 2018
Messages
327
Reaction score
37
Points
30
bergntung pd leverage. kalau leverage 1:1 tu mmg mimpi la. :) tp dr sgi etika yg tu lah yg plg bermoral.

sebab tu lah takde profile investor yg dia punya established job dia forex trader. pd pandapat peribadi Soros tu dia hedge fund manager yg tiba pada waktu dn tempat yg sesuai utk sell short GU ms 90-an dlu. tp org cma cite bhgian untung je. smua investor mesti ada rugi.

takde bank loan yg luluskan dgn alasan forex trading buiness.
 

Luke Hansen

Fun Poster
Joined
Nov 28, 2017
Messages
521
Reaction score
10
Points
15
Sometimes traders make unrealistic expectations which can even lead to unsuccessful trading voyage. it is always required for the traders to give his full focus on understanding his trading objectives. And without any argument a trader will achieve his trading goals if he can try to craft his trading plan as per his trading capacities. And thereby one should make his trading decisions after recognizing his trading needs and financial capabilities to trade.
 

Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
1,857
Reaction score
217
Points
33
modal usd100...

6 bulan kemudian profit satu juta ringgit...

broker nak bayar ke?
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,883
Reaction score
2,777
Points
201
modal usd100...

6 bulan kemudian profit satu juta ringgit...

broker nak bayar ke?
broker ragulated akan bayar....

tp memang hebat lah trader tu..modal usd100..6 bulan dah dapat usd 1 juta...

kalo 1 pip = usd10....dengan modal usd100..aku percaya....dia boleh dpt 1 juta dengan syarat hari2 dia trade...without loss...
 

Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
1,857
Reaction score
217
Points
33
broker ragulated akan bayar....

tp memang hebat lah trader tu..modal usd100..6 bulan dah dapat usd 1 juta...

kalo 1 pip = usd10....dengan modal usd100..aku percaya....dia boleh dpt 1 juta dengan syarat hari2 dia trade...without loss...
memang high risk...

tapi broker ni kadang2 songeh sikit..

ada juga komen2 (dari forum lain) kalau lot besar dan profit selalu mula la kena kacau..

ngam2 kena SL...:ROFLMAO:
 

lau_kau

Super Active Member
Joined
Aug 2, 2007
Messages
7,724
Reaction score
393
Points
81
Aku ada mslh lanie nak wd xleh.....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register