1000% Return Dalam Sebulan.. Realiti Atau Mimpi?

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.08823
USD / JPY
110.415
GBP / USD
1.29036
USD / CHF
0.97677
USD / CAD
1.33426
EUR / JPY
120.156
AUD / USD
0.65476

CG Sponsors




1000% Return Dalam Sebulan.. Realiti Atau Mimpi?


  • Total voters
    0

satsepit

Active+ Member
Joined
Dec 29, 2007
Messages
3,689
Reaction score
181
Points
33
modal : usd10
entry /lot : usd0.01
pips/day :120 (average 21 hari )

period : 21 hari
profit : usd 96 --> lebih kurang 965%

upkan modal...

modal :usd10,000 --> profit usd96,463,000 ..965%


1/3 => USD32,154


Kalau ada yg boleh dpt 1000%/month dan charge mahal2...lebih baik bg dia trade

untung ambil 30% dah la..

kalau mc trader kena bayar bayar balik kat investor...(agaknya la belum pernah org buat).

Sembang babee pun boleh terbang boss...
Cam rafizi je sembang dengan formula.

Kasi tunjuk ss terus la
 
Sponsored Post

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
98,250
Reaction score
826
Points
566
modal : usd10
entry /lot : usd0.01
pips/day :120 (average 21 hari )

period : 21 hari
profit : usd 96 --> lebih kurang 965%

upkan modal...

modal :usd10,000 --> profit usd96,463,000 ..965%


1/3 => USD32,154


Kalau ada yg boleh dpt 1000%/month dan charge mahal2...lebih baik bg dia trade

untung ambil 30% dah la..

kalau mc trader kena bayar bayar balik kat investor...(agaknya la belum pernah org buat).
maknanya memang boleh dilakukan tapi setiap broker ada rules tentang scalping .. kalau layan day trading memang sedap lah
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,883
Reaction score
2,777
Points
201
modal : usd10
entry /lot : usd0.01
pips/day :120 (average 21 hari )

period : 21 hari
profit : usd 96 --> lebih kurang 965%

upkan modal...

modal :usd10,000 --> profit usd96,463,000 ..965%


1/3 => USD32,154


Kalau ada yg boleh dpt 1000%/month dan charge mahal2...lebih baik bg dia trade

untung ambil 30% dah la..

kalau mc trader kena bayar bayar balik kat investor...(agaknya la belum pernah org buat).
hahaha...formula nya....terbaik...

USD 10...lot standrd 10 sen 1 pip...5 - 10 pip utk scalping...MC 100 pip.....

kalo major pair...sakit gak tu nak dpt 120 pip daily....hahahhaa

cross pair...MC cepat bebenor...sekali hirup je....

kecuali ada teknik yang tak penah kalah..setiap kali entry menang saja...selama 21 hari...heheheh

bulan ni test dgn usd 10..tiba2 jadi usd 96....

bulan depan terus UP modal USD 10K....kena2 pulak market unpreddict....terus MC...hahahha..menangis tak berlagu....
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,883
Reaction score
2,777
Points
201
maknanya memang boleh dilakukan tapi setiap broker ada rules tentang scalping .. kalau layan day trading memang sedap lah
scalping untuk FTT aje....

tp FTT yang aku kenal...mereka pun tak layan scalping....stress..muka pun dah mcm graf je...nak berak pun x sempat..hahahhaha
 

Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
1,857
Reaction score
217
Points
33
hahaha...formula nya....terbaik...

USD 10...lot standrd 10 sen 1 pip...5 - 10 pip utk scalping...MC 100 pip.....

kalo major pair...sakit gak tu nak dpt 120 pip daily....hahahhaa

cross pair...MC cepat bebenor...sekali hirup je....

kecuali ada teknik yang tak penah kalah..setiap kali entry menang saja...selama 21 hari...heheheh

bulan ni test dgn usd 10..tiba2 jadi usd 96....

bulan depan terus UP modal USD 10K....kena2 pulak market unpreddict....terus MC...hahahha..menangis tak berlagu....
scalping tengok pada skill individu..

ada yg ok..ramai pulak yg kecundang..aq pun tak minat..

ikut pengiraan aq jika float 100pip baru usd1...

aq kalau berani letak usd10,000 maka aq redo je la kalau mc..hahaha.
 

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
6,339
Reaction score
585
Points
121
scalping tengok pada skill individu..

ada yg ok..ramai pulak yg kecundang..aq pun tak minat..

ikut pengiraan aq jika float 100pip baru usd1...

aq kalau berani letak usd10,000 maka aq redo je la kalau mc..hahaha.
ambe scalping...tapi hold gak... hahaha...lot kecik.. modal besar... hold sambil hedging...dan martin...Alhamdulillah. Selamat lagi... penting di sini.. MM :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register