BTC USD 24,888.1 Gold USD 1,801.89
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted 100 pc nak disewa selama 1 tahun

eboss

CG Hardcore
gemgem
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
aku memerlukan 100 unit PC untuk disewa selama 1 tahun mulai Januari 2012 - Januari 2013 dengan bayaran RM100 sebulan.

PC ini akan ditempatkan di 100 lokasi berbeza tetapi dibawah pengurusan sebuah koperasi yang mempunyai 60 pusat tadika dan 40 pusat tuition. PC nie untuk kegunaan para guru mengajar www.qmathsmalaysia.com

Sesiapa yang ada PC-PC lama tu tak yah la jual tapi simpan dulu dan hantar ke HQ sama ada secara pos atau hantar sendiri seawal bulan Disember 2011 nanti.

Pastikan PC dah diformat dahulu dan mempunyai program flashplayer.

Pastikan anda benar2 bersedia untuk kasi sewa baru PM saya untuk update senarai dan jumlah PC yang hendak disewakan.
 
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
gemgem
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Jumlah PC yang diperlukan mungkin bertambah ikut keputusan meeting hari Ahad nie nanti :0
 

janz_264

Active Member
Messages
1,857
Joined
Feb 3, 2008
Messages
1,857
Reaction score
8
Points
25
wah berminat..aku ada sebijik pc yang dah lama x pakai...
 

LEMANtheMAN

Super Active Member
Messages
7,463
Joined
Oct 26, 2010
Messages
7,463
Reaction score
10
Points
65
taknak amek borong banyak2 ke bro?

saya ade member keje HP boleh deal kalau nak laptop..kira harga staff lah

nak beli dekat low yatt pon boleh..
 

azarulez

Super Active Member
gem
Messages
8,364
Joined
Jul 9, 2008
Messages
8,364
Reaction score
1,155
Points
151
camne dgn maintenance masa dlm tempoh sewaan,contohnya kalau tiba2 hardware rosak?ditanggung oleh owner ke eboss yg akan repair?:D
 

CH4

Legendary Member
gem
Messages
18,531
Joined
Nov 9, 2010
Messages
18,531
Reaction score
461
Points
136
Beter beli baru eboos

images
Posted via Ipad 2
 

taboh

Banned
Messages
1,006
Joined
Jul 21, 2011
Messages
1,006
Reaction score
4
Points
25
aku rasa 100pc rm100 sebulan...ke 1pc rm100 sebulan???
 

peija06

Super Active Member
Messages
6,506
Joined
Feb 19, 2007
Messages
6,506
Reaction score
78
Points
70
wahh..
ingatkan jd majikan kat pro traders td.. :p
 

janz_264

Active Member
Messages
1,857
Joined
Feb 3, 2008
Messages
1,857
Reaction score
8
Points
25
xkan 100 pc/rm100 sebulan??..cam x logik je....
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register