BTC USD 57,620.1 Gold USD 1,793.71
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell 100% KOREA Wall Decor Sticker (Sticker DInding)!

it_was_me

Fun Poster
Messages
163
Joined
Dec 17, 2009
Messages
163
Reaction score
0
Points
10
Kini anda boleh menghias rumah tanpa mengeluarkan wang yang banyak!

Dapatkan Wall Sticker / Sticker Dinding 100% Di import dari Korea pada harga yang murah dan boleh dimiliki.


*Harga serendah RM25.00!
*Terkini
*Mudah
*Lakukan Sendiri (DIY)
*Boleh ditanggalkan dengan kesan yang minimum kepada cat rumah ATAU tiada kesan langsung!
*Berkualiti tinggi jika dibandingkan dengan produk China yang terdapat di pasaran.
*Menawarkan grafik yang cantik!
*Mempunyai sijil mesra persekitaran!
*Lekatkan mengikut kretiviti anda!


Jika anda membeli RM 50 dan ke atas tiada kos penghantaran akan dikenakan! Penghantaran melalui POS LAJU!

Email kami di [email protected]
ATAU
Hubungi kami di 019-2008082 (Ms. Leesa) / 019-2268083 (Mr. Dean)


EC Series - RM 25.00 Each (35cm X 50cm)!

EC002.jpg


EC003.jpg


EC004.jpg


EC010.jpg


EC011.jpg


EC012.jpg


EC013.jpg



EC016.jpg


GPS Series - RM 26.00 Each (39cm X 29cm)!

GPS036.jpg


GPS056.jpg


GPS058.jpg


GPS069.jpg


GPS077.jpg


SS Series - RM 28.00 Each (35cm x 50cm)!


SS58223.jpg



SS58228.png


SS58231.jpg



ECO Series - RM 37.00 Each (50cm x 70cm)!

ECO014.jpg


ECO015.jpg


PS Series - RM 46.00 Each (50cm x 70cm)!

PS58021.jpg


PS58055.png


PS Big Series - RM 55.00 Each (57cm x 70cm)!

PS58019.jpg
 
Last edited:
Sponsored Post

ameant

Super Active Member
Messages
6,332
Joined
Mar 27, 2007
Messages
6,332
Reaction score
143
Points
73
menarik ni.... kat rumah aku pakai yg rm10 = 3 keping. tapi size tak sebesar TT punya :D
 

it_was_me

Fun Poster
Messages
163
Joined
Dec 17, 2009
Messages
163
Reaction score
0
Points
10
Hi Ameant,

Tu la beza die... saya dah pun dapatkan yg murah tu.. rasanye made in China.. saje nak tgk perbezaan die dgn dari Korea.. paling jelas die punye warna grafik dan quality material jauh berbeza...
 

ZM90

Fun Poster
Messages
568
Joined
Apr 29, 2009
Messages
568
Reaction score
38
Points
20
wallpaper design macam spray graffiti xda ka?kalau ada,pm saya
 

it_was_me

Fun Poster
Messages
163
Joined
Dec 17, 2009
Messages
163
Reaction score
0
Points
10
wallpaper design macam spray graffiti xda ka?kalau ada,pm saya

hi,

Buat masa sekarang, kami belum ada sticker design macam tu, tapi in future kalau ada.. sure kami akan update..
 

jamil83

Fun Poster
Messages
136
Joined
Mar 15, 2008
Messages
136
Reaction score
0
Points
15
tumpang tanya

bos stiker yang paling besar berapa inci.....gamabar2 kartun ada tak...bagi harganya sekali...pasal aku nak beli tampal dalam kelas awek aku le.....maklum la cikgu darjah satu......tolong pm aku secepat mungkin....
 

it_was_me

Fun Poster
Messages
163
Joined
Dec 17, 2009
Messages
163
Reaction score
0
Points
10
bos stiker yang paling besar berapa inci.....gamabar2 kartun ada tak...bagi harganya sekali...pasal aku nak beli tampal dalam kelas awek aku le.....maklum la cikgu darjah satu......tolong pm aku secepat mungkin....

Hi Jamil,

Setakat ni size yang paling besar yang kami ada (50 x 70cm) - sheet size.. tapi lepas disusun atau tampal sticker tersebut menjadi lagi besar. e-mail kami di [email protected] untuk maklumat lanjut.
 

shah79

Active Member
Messages
1,667
Joined
Dec 24, 2007
Messages
1,667
Reaction score
5
Points
25
chantek nih... :)cgrock tapi lepas year end ale.. dah tak de diskaun dah ke TT???
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register