BTC USD 57,015.4 Gold USD 1,834.81
Time now: Jun 1, 12:00 AM

10 tahun tu boleh guna avg antivirus!!!!!

fierouz350

Fun Poster
Joined
Aug 15, 2008
Messages
289
Reaction score
4
Points
15
aq bg free untuk 2 orang..untuk jadik testimoni..so tinggalkan ym id anda dan online

hi asalammualaikum..

kat sini saya nak jual anti virus avg internet security 3-pack
dengan harga rm 20 setiap satu.saya akan pack kan anti virus nie kat dalm empy disc dan akan hantar kepada anda menggunakan pos laju/express..

yang menariknya..saya jual sekali dengan licenkey yang boleh diguna selama 10 tahun(expired tahun 2018)(lihat screen shot dibawah(dari pc saya) )

(harga asal dari web avg)
1 year Subscription USD 54.99
2 years Subscription USD 79.99

so sesapa nak membeli boleh lah pm saya di yahoo messanger( emel: [email protected])

harga rm 20 termasuk pos...

pembayaran hanya melalui maybank..(coming soon liberty reserve)

akaun maybank akan diberi selepas deal..

avgscreenshot-1.jpg


avgscreenshot2.jpg


:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

nak tau lebih detail call(no sms) kat no nie 0126885802(fierouz)

10 orang pertama rm 15..siap pos
1:
2:
3:
4:
5:
6:
7:
8:
9:
10:
 
Last edited:
Sponsored Post

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,790
Reaction score
917
Points
176
Hoh.. macam mana tu.. Tapi avg ni pun ada release free version jugak kan
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register