BTC USD 65,562.0 Gold USD 1,783.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Others 10 Sebab Couple Clash

ecah

Junior Member
Joined
Nov 26, 2010
Messages
60
Reaction score
1
Points
16
Wujud orang ketiga (baik lelaki ada perempuan lain/lelaki lain atau perempuan ada laki lain/perempuan lain)
Family Matters (parents x berkenan beno dengan pasangan korang. Apahal hidung dia penyek Jah??)
Tidak wujud perasaan sayang anymore (kau x paham bahasa?Aku dah xde perasaan kat ko!)
Sebab DUIT (alahai, nak blanje makan minum sendiri x terdaya dah apatah lagi awek)
Tiada Sebab (tiba-tiba je putus)
Si dia berubah jadi x hensem/lawa (hoi, muka kau!Dah rope katak kodok di bulan mengambang)
Si dia lokek! (kedekutnyer kau..aku nak pinjam 20sen masuk tandas je pun)
Tidak sehaluan (aku ke selatan kau ke utara)
Pasangan korang anak mak (patulah masam je kau, nyelit bawah ketiak mak kau jerk)
Korang pikirlah sendiri aku nak sambung tido!!

info dari : http://cari.gold/2010/12/10-sebab-couple-clash.html
 
Sponsored Post

lady_nite06

Active Member
Joined
Sep 7, 2009
Messages
2,196
Reaction score
8
Points
25
perghh....
ni rupa ko bukak thread dan post ke 4
elok ler sket ayatnyer ponn
anyway,good info
mcm terkena kat batang hidung TT jerk
 

kaYaIlmu

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2010
Messages
7,918
Reaction score
29
Points
70
lerrr TT...g tido doh...lau nak pomot blog ,bleh gak tempah signature ak nie ...
 

bintangtimor

Active Member
Joined
Jun 11, 2010
Messages
1,509
Reaction score
2
Points
30
allo tt....
nak promote blog ker...
bagi lah intro seket.. jgn terjah jer.. :)

anyway..
 

moxmeng

Active+ Member
Joined
Jul 23, 2010
Messages
2,976
Reaction score
8
Points
25
hahhahaha
aduss...
TT as a newbie kne byk tgk dlu cmne otai2 post kat cni
tgk kan xpsl2 kne bantai
thanx 4 info
 

ecah

Junior Member
Joined
Nov 26, 2010
Messages
60
Reaction score
1
Points
16
sori geng..
name pon newbies sume main hentam..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register