10 Kursus Percuma Menanti Anda!!

CG Sponsors




tiaHadi

Freshie
Joined
Jan 4, 2009
Messages
16
Reaction score
0
Points
3
Uni TechPro ade menganjurkan 10 kursus percuma berkaitan internet business, blogging, penyediaan laman web, and bnyk lagi yang diadakan setiap hari ahad jam 9:00 -12:00 mlm. Senarai kursus2 ada dalam attached file. Sesiapa yang berminat boleh bagi name, contact no. n jenis kursus yang ingin disertai kepada saya..Kursus hanya akan dijalankan sekiranya terdapat sekurang-kurangnya 6 orang peserta bagi setiap kursus..

Fatihah: 012-2629198
019-3148785
[email protected]
[email protected]

Sebarang pertanyaan boleh rujuk terus pada saya atau Zainal Arif Hj. Shaari : 019 2109 901 ; [email protected]
 

Attachments

Sponsored Post

tiaHadi

Freshie
Joined
Jan 4, 2009
Messages
16
Reaction score
0
Points
3
Sesuai untuk yang menceburi bidang internet business..Jangan lepaskan peluang ni...Bukan snang nk dpt kursus camni free..
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
bgs juga nie, makan minum ada sekali x?
sijil sape yg iktiraf?
 

myvision2u

Active Member
Joined
Oct 22, 2007
Messages
1,615
Reaction score
0
Points
20
menarik jg nih..... ade 6 org dh bleh dah ni....
 

tiaHadi

Freshie
Joined
Jan 4, 2009
Messages
16
Reaction score
0
Points
3
at least nk 6 org per course..
klu berminat PM me nama, contact no, n kursus mane yg nk join..pilih r yg mne2 berkenan...
 

CrusheD_LameR

Moderator
Joined
Dec 25, 2007
Messages
1,308
Reaction score
72
Points
30
hah wak..aku dah baca course yang ade...

dah tanye wak smiley?kok wak smiley nak jugak pegi?

bagus ni juga ni utk para newbies nak belaja...
 

tiaHadi

Freshie
Joined
Jan 4, 2009
Messages
16
Reaction score
0
Points
3
Sape2 yg berminat sila PM saye secepat mungkin..
 

arecap

Fun Poster
Joined
Feb 9, 2008
Messages
757
Reaction score
1
Points
15
kursus ni wat kat mane??kat unikl bmi ker??sape yg ngajar dalam kursus ni nanti.???

org luar mane leh masuk kat e-learing tuh...stakat dak bmi leh arr...
 

jinchuriki

Active Member
Joined
Aug 21, 2008
Messages
1,028
Reaction score
0
Points
20
bro ,apa kursus terdekat skang nie? minat join la..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register