BTC USD 62,493.5 Gold USD 1,805.24
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell (10)dilelong!! 2 keping 50 sen tahun 1967,1968 belah tengah (NEW THREAD)

biosuxx

Fun Poster
Joined
Dec 8, 2009
Messages
374
Reaction score
0
Points
10
NI SY ADA NAK LELONG KOLEKSI DARI SY..
2 keping 50 sen tahun 1967,1968 belah tengah
tiada dalam keluran dan susah didapati sekarang

SAM_0842.jpg

SAM_0843.jpg

SAM_0844.jpg


*condition duit seperti dalam gambar


harga pembukaan bid : rm1.00

tempoh dibuka : sekarang untuk di bid 08/12/2010

tutup : besok 10.00pm 09/12/2010(waktu carigold)

syarat : tiada syarat dikenakan

minima kenaikan bid : rm 0.20

penghantaran: rm 6 charge untuk di pos

pembayaran : melalui cimb dan maybank sahaja

**lelongan akan terbatal jika tiada pembida yg pertama**
**dingatkan lelongan ditutup smpai 10.00pm 09/12/2010 sahaja**

thanks to all cg
selamat berjaya
 
Sponsored Post

biosuxx

Fun Poster
Joined
Dec 8, 2009
Messages
374
Reaction score
0
Points
10
NaZa™ said:
biosuxx said:
bro mcam mana thread sy boleh hilang ni??
tlong ada kan kembali thread sy..
sbb thread sy masih dalam lelongan tu..

berkaitan thread lelong 2 keping 50sen terbelah

semalam ada skit maslah teknikal kepada database cg, diharapkan anda dapat buka new thread semula sebab thread yg semalam dah kacau bilau

kesulitan amat dikesali

tk


ok..:((

kepada yg telah membuat bidaan anda semalam perlu lah membuat semula..
mintak maaf kesulitan telah berlaku untuk thread sy semalam ni.. tq
 

biosuxx

Fun Poster
Joined
Dec 8, 2009
Messages
374
Reaction score
0
Points
10
ini thread lelongan sama telah dibuka..

lelongan ditutup smpai 10.00pm 09/12/2010 malam ini juga lah..

yg telah membuat bidaan perlu membuat bidaan awal semula untuk thread ini terima kasih..
 

biosuxx

Fun Poster
Joined
Dec 8, 2009
Messages
374
Reaction score
0
Points
10
(bidaan paling tinggi setakat ini.. dari ~remedy RM8.50)

masa tinggal lebih kurang 3 jam dari sekarang..

 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register