1 world sharing their EA.. amik la mana yg best

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.21237
USD / JPY
103.921
GBP / USD
1.36236
USD / CHF
0.88902
USD / CAD
1.27422
EUR / JPY
125.990
AUD / USD
0.7691

CG Sponsors




tahir85

Active Member
Joined
Jun 16, 2007
Messages
1,243
Reaction score
134
Points
33
kepada yang tercari2 atau mmg dah jadi hobi kumpul
EA,indicator, script boleh masuk kat sini : http://codebase.mql4.com/experts

kat situ download jer mana2 ea,indi or script yang korang nak. pastu boleh la share result ngan warga CG. wokey :D
 
Sponsored Post

gundam98

Banned
Joined
Sep 23, 2006
Messages
864
Reaction score
367
Points
31
Sudah tau lama... macam mana nak test kalau terlalu banyak.. kebanyakan EA akan mengkantoikan akaun anda.
 

Lobey

Active+ Member
Joined
Feb 25, 2008
Messages
4,273
Reaction score
102
Points
43
emm..tak cukup skrin nak test ni..
 

CoreDuo

Active Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,632
Reaction score
307
Points
41
Tolong la dapatkan FAPturbo yang akan dilaunch dlm masa 11 jam lagi...
Dapat yg tu nak sangat la aku try test... :)
 

tahir85

Active Member
Joined
Jun 16, 2007
Messages
1,243
Reaction score
134
Points
33
Sudah tau lama... macam mana nak test kalau terlalu banyak.. kebanyakan EA akan mengkantoikan akaun anda.
oka tu.. kat cG kita Sharing..so ramai yang tak tau.. tak salah kita sharing kan,,yg baik amik , yang tak baik buang :)
 
Last edited:

tahir85

Active Member
Joined
Jun 16, 2007
Messages
1,243
Reaction score
134
Points
33
Tolong la dapatkan FAPturbo yang akan dilaunch dlm masa 11 jam lagi...
Dapat yg tu nak sangat la aku try test... :)
kalau dapat EA pemenang pertandingan EA 2008 yg dibuat Meta treder. kalau tak silap pemenang nya dari uruguay.. kalau dapat Ea nya..mmg best..but he said "Dont Ask me how much my EA "
 
Sponsored Post
Top
Log in Register