Man United 🏆⚽ Manchester United FC Part (UEL 17 Ogos 330 AM) - FT SEV [2][1] MU

CG Sponsors




TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
281,112
Reaction score
11,491
Points
2,376
FB_IMG_1595467707996.jpg

Dia sebenarnya begini..

Bagaimana kejadian siang dan malam, hari silih berganti, terjadinya empat musim dan pengiraan masa Dan tahun.. kesemua nya berlaku asbab dari putaran bumi

Jadi Begitulah juga kehidupan kadang-kadang antara suka dan duka, putaran yang sering menukar ganti posisi tidak statik disatu posisi sahaja

Terima kasih sekejap sebenarnya buat Chelsea bukan nya pada Liverpool.. Bukan sebab Liverpool power tapi Chelsea yang lemah. Statik dengan nombor tiga mereka

Mereka kalahkah United dengan tiga gol, kemudian mereka beri United posisi ketiga setelah mereka kalah dengan jaringan tiga gol berbalas Lima !

Sekali lagi terima kasih Chelsea !

#AMU12
#simple
 
Sponsored Post

azham

Active+ Member
Joined
Dec 20, 2012
Messages
4,623
Reaction score
793
Points
86
MU perlu seri je kali ni pada last game lawan Leicester.
Leicester pulak pasti all out nak menang.
Kalau MU kalah dan Chelsea pun kalah, terselamat le MU.
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
281,112
Reaction score
11,491
Points
2,376
MU perlu seri je kali ni pada last game lawan Leicester.
Leicester pulak pasti all out nak menang.
Kalau MU kalah dan Chelsea pun kalah, terselamat le MU.
MU biasa ikut result Chelsea
Tapi Chelsea rak ikut result MU
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
281,112
Reaction score
11,491
Points
2,376
FB_IMG_1595482669461.jpg

Sehari sebelum perlawanan abang ada mention nama budak England ni. Antara prospek masa depan skuad England. Dalam beberapa game berdepan Westham, namanya pasti akan melonjak naik

Persembahan yang solid dibahagian tengah dengan fizikal yang tinggi dan tegap sesuai bagi pemain tengah bertahan !

United mempunyai tiga pemain tengah berkualiti dari segi teknikal dan taktikal semalam tetapi mereka masih dapat compete dengan memiliki Declan Rice, dan Mark Noble.

Mark Noble tu 34 tahun bosku. Still dapat perform dengan steady lagi. Sebab adanya Declan Rice dibelakang mereka Yang boleh cover menjadi perisai antara pertahanan dan pemain hadapan !

Semalam persembahan mamat beras ni bukan saja mampu mengunci pergerakan Bruno, Pogba dan Matic tetapi dia juga mampu membantu naik menjadi pemain serangan. Berpeluang menguji pertahanan dan gawang United.

Ya, Nemanja Matic dan Scot Mctominay kini boleh menggalas tugas sebagai single pivot. Namun jika mendapat pemain ini tengah United lebih protection dan lebih dinamik dengan fizikal dan corak yang keras ada pada Declan Rice

Dalam perjuangan memerlukan pengorbanan. Kadang-kala Kita terpaksa menampung harga yang lebih baik untuk memiliki sesuatu yang terbaik.

Jadi , Kita terpaksa korbankan Lingard dan Jones ke Westham plus cash untuk dapatkan Declan Rice ! Disebabkan Rice dan Chelsea macam sudah kata sepakat untuk deal transfer ke Stamford Bridge !

Selagi belum 'disarung cincin dijari' Kita sailang selagi mampu ! Kan..

#AMU12
#simple
 

stuck

Active+ Member
Joined
Apr 12, 2007
Messages
4,056
Reaction score
142
Points
33

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
281,112
Reaction score
11,491
Points
2,376
Habis zaman dh ni, sejak 2 menjak dh byk sgt mistake..

X kisah pun dia no 1 tp sekurang2nya cuba bg Romero peluang
Tu la
Romero setia menanti
Sian lak tengok dia
Tu la nasib kiper
Peluang nak main tipis
Walaupun performance tip top
 

azham

Active+ Member
Joined
Dec 20, 2012
Messages
4,623
Reaction score
793
Points
86
Haloo kawan2...Lord Lingard shoot gol le.
34 games tiada gol, last corner baru gol.
Lord Lingard ada janggut le.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register