Man United ๐Ÿ†โšฝ Manchester United FC Part 3 (UEL 21 Feb 155AM) - FT Brugge [1][1] MU

CG Sponsors




Sponsored Post

azham

Active+ Member
Joined
Dec 20, 2012
Messages
4,166
Reaction score
434
Points
56
Semalam selepas gol penalty dari Bruno, ramai pemain senior berbisik sesuatu pada Daniel James.
Kenapa ye?
 

AzsAs

Active Member
Joined
Feb 17, 2011
Messages
1,552
Reaction score
10
Points
25
geram jugak tgk si matic tu main..menonong je bwk bola dgn passing kelaut,bnyk losing bola.
 

azham

Active+ Member
Joined
Dec 20, 2012
Messages
4,166
Reaction score
434
Points
56
geram jugak tgk si matic tu main..menonong je bwk bola dgn passing kelaut,bnyk losing bola.
Passing Matic memang tak cun semalam tapi opponents kena lepas Matic dulu sebelum nak masuk penalty box.
Passing memang out tapi defensive mind memang kena puji.
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
266,181
Reaction score
8,938
Points
2,226
Passing Matic memang tak cun semalam tapi opponents kena lepas Matic dulu sebelum nak masuk penalty box.
Passing memang out tapi defensive mind memang kena puji.
Tu la antara peranan DM
Penting utk kekang asakan lawn
 

Cameo

Active+ Member
Joined
Dec 29, 2008
Messages
3,095
Reaction score
81
Points
30
seronok pulak nengok si bruno ni main.
pogba tu pulak bila nak pegi.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register