🏆⚽ Manchester United FC Part 3 (EPL 24 Ogos 10PM) - 813/833 MU vs Crystal Palace

Recommended Brokers


Latest Threads

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Verified
Joined
Mar 15, 2010
Messages
254,814
Reaction score
8,477
Points
168
Location
miLan - KT - OT - KL
Buletin Manchester United


[ BMU - HARI INI DALAM SEJARAH ]

Pada detik ini enam belas tahun yang lalu, Manchester United menandatangani bakat muda dari Sporting Lisbon.

Cristiano Ronaldo didatangkan dengan harga £12.24 juta. Ia merupakan rekod pemain remaja termahal dilakukan oleh pasukan Great Britain ketika itu. Anak muda berambut kerinting ini juga merupakan pemain pertama dari Portugal menyarung jersi kelab.

Selebihnya, ia sudah menjadi satu sejarah hebat untuk diri beliau dan Manchester United.

#BMU7 🔰
 
Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Verified
Joined
Mar 15, 2010
Messages
254,814
Reaction score
8,477
Points
168
Location
miLan - KT - OT - KL
Buletin Manchester United


| BMU - Info |

Daniel James telah menandatangani perjanjian boot dengan Adidas untuk melengkapkan hari-hari cemerlang pemain sayap Manchester United itu.

Pemain berusia 21 tahun, yang ditandatangani dari Swansea dengan harga £ 15 juta pada musim panas lalu, menjaringkan gol pertama Liga Perdana Inggeris dalam debutnya bersama United kemenangan 4-0 ke atas Chelsea pada hari Ahad.

#BMU02
 

azham

Active+ Member
Joined
Dec 20, 2012
Messages
3,732
Reaction score
343
Points
88
Ulasan aku utk gane mlm tu..


1- pogba..ko tak cukup bagus malam tu..banyak kali hilang bola..ko nasib baik dapat tebus sikit sebab bg satu assist
2 assists tuan.
Goal no 3 dan goal no 4.
 

kundur75

Active Member
Joined
Sep 12, 2011
Messages
1,175
Reaction score
59
Points
48
pogba ni problem dia..selalu nak gentel..pas tu hilang bola...x de pla effort nak dpt bola tu semula..
 

azham

Active+ Member
Joined
Dec 20, 2012
Messages
3,732
Reaction score
343
Points
88
I see..tq betulkan fakta..tapi masih tak cukup bagus utk aku
Betul kata tuan.
Pogba ni belum cukup bagus.
Last week rasanya saya tonton Fanzone di Astro.
Rata2 mengakatakan Pogba ni tiada masalah pun nak stay kat MU.
Tapi citarasa Pogba hendak bermain dengan teammate yang sebaris nama dengan dia memang tidak boleh di halang.
Kalau dia join Juve atau Real, penuh stars dalam team tu.
Siapa nama besar dalam MU selain De Gea.?
Perkara ni memang susah di halang sebab Pogba ialah tonggak France jadi juara WC Russia.
Mana2 players menang WC selalu sikap macam ini seperti Maradona, Ozill, Ramos.
Pogba besar kepala sekarang ni.
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Verified
Joined
Mar 15, 2010
Messages
254,814
Reaction score
8,477
Points
168
Location
miLan - KT - OT - KL
Betul kata tuan.
Pogba ni belum cukup bagus.
Last week rasanya saya tonton Fanzone di Astro.
Rata2 mengakatakan Pogba ni tiada masalah pun nak stay kat MU.
Tapi citarasa Pogba hendak bermain dengan teammate yang sebaris nama dengan dia memang tidak boleh di halang.
Kalau dia join Juve atau Real, penuh stars dalam team tu.
Siapa nama besar dalam MU selain De Gea.?
Perkara ni memang susah di halang sebab Pogba ialah tonggak France jadi juara WC Russia.
Mana2 players menang WC selalu sikap macam ini seperti Maradona, Ozill, Ramos.
Pogba besar kepala sekarang ni.
Ye la sbb nk dpt kan team mate yg blh berikan kejuaraan lagi buat dia
Star la katakan
MU sekarang baru dalam proses naik balik
Mula dari bawah
Kemasukan ubi2 padu
 

stuck

Active+ Member
Joined
Apr 12, 2007
Messages
3,524
Reaction score
96
Points
48
Location
Tepen-Kuale-Putrajaya
I see..tq betulkan fakta..tapi masih tak cukup bagus utk aku
betul tu, kalau menang BPL season ni mmg bonus la...

apa2 pun mmg x expect menang BPL season ni dgn barisan player yg ada skrg ni, sekurang2nya blh mengurangkan kemasukan ke gua musim ni :)):))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register