Man United 🏆⚽ Manchester United FC Part 3 (EPL 10 Nov 10PM) - FT MU [3][1] Brighton

Recommended Brokers


TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
259,708
Reaction score
8,739
Points
2,226


Jenuh bam dijik nak jaga raspok
 
Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
259,708
Reaction score
8,739
Points
2,226
Thoughts on draw vs Liverpool:

- Rashford looked much better
- Tactics were spot on from Ole
- Pereira’s best game for United
- Feels like we lost today
- Terrible defending for their goal
- James was very good
- Young and AWB were good

What’s your thoughts?
 

azham

Active+ Member
Joined
Dec 20, 2012
Messages
3,956
Reaction score
384
Points
56
Ni kali pertama OGS main back 3
Pakai defend lain la
Pak muda tu dh x relevan
Faktor usia
Young ni memang dah tak boleh main fast game macam MU buat sekarang. Tua dah dia.
Tapi corner kick kiri kanan dia yang ambil.
Maksudnya dalam 11 players MU dalam padang ketika game, Young paling accurate corner kick dia.
Macam pelik wing defend kiri ambil corner sebelah kanan.
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
259,708
Reaction score
8,739
Points
2,226
Young ni memang dah tak boleh main fast game macam MU buat sekarang. Tua dah dia.
Tapi corner kick kiri kanan dia yang ambil.
Maksudnya dalam 11 players MU dalam padang ketika game, Young paling accurate corner kick dia.
Macam pelik wing defend kiri ambil corner sebelah kanan.
ni pun OGS kena cari pengganti dah
kudrat dia x leh pakai mana
harap ke corner kick je pawer
tapi tak leh nk track back pemain lawan
payah
 

nx105

Active Member
Joined
Jan 20, 2009
Messages
1,733
Reaction score
98
Points
30
Young ni memang dah tak boleh main fast game macam MU buat sekarang. Tua dah dia.
Tapi corner kick kiri kanan dia yang ambil.
Maksudnya dalam 11 players MU dalam padang ketika game, Young paling accurate corner kick dia.
Macam pelik wing defend kiri ambil corner sebelah kanan.
tapi young ni jgk la pnyebab gol seri liv.. apahal x jaga sampai lolos mudah..depan dia lak tu.. nk perangkap offside apanya depan gol dah..
geram sunggoh dgn young ni..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register