🎬🎥 All About One Piece After 23 Years (Since 1998), Anime 945 Manga 950

CG Sponsors




Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
291,069
Reaction score
12,214
Points
2,376
5 tahun lagi woo..

ntah panjang umoq lg ke tak nnt :D :D

tak payah baca part wano, baca episode 1 je den dah jatuh hati ngan one piece ni .. walaupon masa tu tertinggal 400 episde manga .. seminggu baru dpt kejar
akibat kena racun dgn member masa 2009/2010
nampak bosan je asal nya
tapi bila dah start tengok anime dari episod 1
tak leh stop dah
terbaikkk
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
291,069
Reaction score
12,214
Points
2,376
Makin ke penghujung cerita dah nampak nya OP ni
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
291,069
Reaction score
12,214
Points
2,376
Luffy dah menang ke belum lawan Kaido
 

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,728
Reaction score
605
Points
126
Macam mana kalo selama ni adalah cerita dari brook semata-mata? :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

1581293287232.png
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
291,069
Reaction score
12,214
Points
2,376
FB_IMG_1585676753445.jpg


Happy Birthday Usopp​
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
291,069
Reaction score
12,214
Points
2,376
FB_IMG_1585763351994.jpg


Hail Germa​
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
291,069
Reaction score
12,214
Points
2,376
FB_IMG_1586075673650.jpg


Oda’s handprint at the base of Luffy’s statue in Kumamoto​
 
Sponsored Post
Top
Log in Register