🇲🇾🏸 Kebangsaan (Terbuka Korea 24-29 Sep)

Recommended Brokers


mdnor34

CG Top Poster Club
Joined
Nov 12, 2008
Messages
47,398
Reaction score
126
Points
133
LJZ tewas awal di Taiwan open...
Mcm LCW cakap LJZ Masih Jauh utk capai tahap elit dunia. LJZ kurang dari segi fitness , skill, taktikal & mental ..

BAM buat silap sbb LCW dulu pun 4-5 tahun training dibawah misbun Baru Boleh cabar pemain elit dunia...
LJZ ni baru 2 tahun bawah misbun Dah kena Tukar coach ...

Coach terbaik penting utk bentuk pemain Selain komitmen pemain tu.... kena seiring...

Thailand, India , Indonesia & Singapore makin naik Dlm single sbb ada coach yg baik.
Singapore bakal gegar sbb bekas coach Taufik hidayat baru coach Singapore .. Dah nampak bunga2 meningkat dah.
 
Sponsored Post

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,869
Reaction score
71
Points
520
LZJ kalah awal lagi pusingan awal dgn chen long. tapi set 3 kalah 21-23 kira ok lah.
 

mdnor34

CG Top Poster Club
Joined
Nov 12, 2008
Messages
47,398
Reaction score
126
Points
133
Tadi tgk final badminton China open...antony ginting vs mamota... sengit 3 set...
Last sekali mamota menang 19-21, 21-17, 21-19.

ginting boleh menang cuma x cukup fit di saat2 akhir....
Ginting baru umur 23.
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
259,023
Reaction score
8,719
Points
2,226
Tadi tgk final badminton China open...antony ginting vs mamota... sengit 3 set...
Last sekali mamota menang 19-21, 21-17, 21-19.

ginting boleh menang cuma x cukup fit di saat2 akhir....
Ginting baru umur 23.
Ginting ni juara remaja dunia ke bang sblm ni
 

mdnor34

CG Top Poster Club
Joined
Nov 12, 2008
Messages
47,398
Reaction score
126
Points
133
Ginting ni juara remaja dunia ke bang sblm ni
Dia gangsa remaja Dunia je dulu..

sukan Asia tahun lepas dia kalahkan mamota & Chen long dgn style serangan ala2 taufik hidayat .... tapi skill hebat tu x kekal.... dia x konsisten lepas tu...

Mungkin dia hilang fitness di akhir2 tadi sbb sejak 1st round smpai final kena main 3 set.

Indon ada Jonatan Christie Juara sukan asia lepas tapi dia pun x brapa konsisten lepas tu....baru 22 tahun.
Tahun depan rasanya diorg boleh cabar Emas olimpik kalau boleh dpt game mcm sukan asia lepas .. smash2 mcm Taufik hidayat..
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
259,023
Reaction score
8,719
Points
2,226
Dia gangsa remaja Dunia je dulu..

sukan Asia tahun lepas dia kalahkan mamota & Chen long dgn style serangan ala2 taufik hidayat .... tapi skill hebat tu x kekal.... dia x konsisten lepas tu...

Mungkin dia hilang fitness di akhir2 tadi sbb sejak 1st round smpai final kena main 3 set.

Indon ada Jonatan Christie Juara sukan asia lepas tapi dia pun x brapa konsisten lepas tu....baru 22 tahun.
Tahun depan rasanya diorg boleh cabar Emas olimpik kalau boleh dpt game mcm sukan asia lepas .. smash2 mcm Taufik hidayat..
Indon pun dah mula ada yg bgs² dlm single skrg
Kita hrp ke LZJ je skrg
 
Sponsored Post
Top
Log in Register