BTC USD 61,174.7 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

🇲🇾🏸 Badminton Kebangsaan (Thomas Cup 15 Okt 730PM 801) - 🇲🇾 vs 🇮🇩

Sponsored Post

mdnor34

CG Top Poster Club
Joined
Nov 12, 2008
Messages
48,127
Reaction score
296
Points
141
Mamota merosot Teruk skrang.. final sudirman kalah 11-21 kpd shi yuqi...
Dia x Boleh smash laju mcm dulu & pergerakan slow x laju mcm dulu..
Rasanya LZJ 80-20 Boleh menang
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
318,633
Reaction score
15,631
Points
2,376
Single ke 3 di tukar Sbb hari tu Ng TY main teruk lwn Kanada .
single Ke2 cheam Jw. Walaupun dia sama tinggi dgn LCW 174cm tp hari tu lwn kanada dia smash x junam & kurang Power ..
Nampak mcm dia smash x cukup tinggi..
jauh beza LCW smash..

Kira tinggi dah tu
Patut boleh smash tajam macam LCW
 

mdnor34

CG Top Poster Club
Joined
Nov 12, 2008
Messages
48,127
Reaction score
296
Points
141
LZJ kalah tipis 21-23 Dlm 3rd set kpd mamota ...
Nampak sbb LZJ x power main awal pagi sbb serangan dia lemah skit ....
LZJ g layan mamota rally mmg kalah le..
 

mdnor34

CG Top Poster Club
Joined
Nov 12, 2008
Messages
48,127
Reaction score
296
Points
141
adoi dah kalah ke 1st match?
Kalah 21-23 Dlm 3rd set...
game sejam 20 minit ...

LZJ kena baiki fitness lg ... mamota pun tercungap2 tapi masih Boleh attacking & rally di hujung game ...

Next time kalau jmpa LZJ kena banyak attacking mcm hari tu baru Boleh menang.... kalau layan rally Mmg kalah
 

mdnor34

CG Top Poster Club
Joined
Nov 12, 2008
Messages
48,127
Reaction score
296
Points
141
Adeh, xpe2, gameplay bgus..bnyk unforce error
2nd set banyak unforced error...
3rd set kurang .. tapi LZJ Layan Rally Mamota ... tu sampai sejam 20 minit . Patut kena banyak attack je.
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
318,633
Reaction score
15,631
Points
2,376
LZJ kalah tipis 21-23 Dlm 3rd set kpd mamota ...
Nampak sbb LZJ x power main awal pagi sbb serangan dia lemah skit ....
LZJ g layan mamota rally mmg kalah le..

LZJ kalah percaturan la kan kiranya
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register