BTC USD 20,736.5 Gold USD 1,823.35
Time now: Jun 1, 12:00 AM

🇲🇾🏸 Badminton Kebangsaan (QF Thomas Cup) - MAS vs IND

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
363,003
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
363,003
Reaction score
21,657
Points
2,836
Awards
1
Dia kalah tadi kpd ginting..
15-21 dlm 3rd set..

statistik ginting 5-1 LZJ.
Mmg game play ginting sukarkan LZJ...
Sbb ginting style attack... LZJ pun ..
Nampak tadi ginting lg banyak peluang attack...
Sbb ginting lagi laju main... LZJ kena up kan speed utk saingi ginting... Tu yg tadi sampai sakit kaki bila cuba nak main laju dgn ginting

LZJ kiranya kena mantapkan lagi foot step macam LCW dulu
Baru boleh main laju
 
Sponsored Post

mdnor34

CG Top Poster Club
gem
Messages
48,342
Joined
Nov 12, 2008
Messages
48,342
Reaction score
342
Points
141
LZJ kiranya kena mantapkan lagi foot step macam LCW dulu
Baru boleh main laju

Dia x tahan rally ...habis speed & footwork lari... sbb dia jenis main short rally & smash .. smlm ginting main rally yg lemahkan LZJ pastu ginting smash byk
 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
363,003
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
363,003
Reaction score
21,657
Points
2,836
Awards
1
IMG_20220623_091250_933.jpg

Peminat sukan tanah air terpaksa melupakan hasrat melihat jaguh perseorangan lelaki profesional negara Lee Zii Jia beraksi pada Sukan Komanwel 2022, selepas beliau sah menarik diri daripada temasya di Birmingham, England, yang dijadual pada 28 Julai hingga 8 Ogos.

Zii Jia berkata beliau memutuskan untuk tidak membuat penampilan pada Sukan Komanwel disebabkan jadual padat yang diharunginya sejak kebelakangan ini, di samping berhasrat memberi tumpuan sepenuhnya kepada Kejohanan Badminton Dunia di Tokyo, Jepun, dari 22 hingga 28 Ogos ini.


Ikuti berita terkini di https://grid.astroawani.com/
#AWANInews
 

mdnor34

CG Top Poster Club
gem
Messages
48,342
Joined
Nov 12, 2008
Messages
48,342
Reaction score
342
Points
141
IMG_20220623_091250_933.jpg

Peminat sukan tanah air terpaksa melupakan hasrat melihat jaguh perseorangan lelaki profesional negara Lee Zii Jia beraksi pada Sukan Komanwel 2022, selepas beliau sah menarik diri daripada temasya di Birmingham, England, yang dijadual pada 28 Julai hingga 8 Ogos.

Zii Jia berkata beliau memutuskan untuk tidak membuat penampilan pada Sukan Komanwel disebabkan jadual padat yang diharunginya sejak kebelakangan ini, di samping berhasrat memberi tumpuan sepenuhnya kepada Kejohanan Badminton Dunia di Tokyo, Jepun, dari 22 hingga 28 Ogos ini.


Ikuti berita terkini di https://grid.astroawani.com/
#AWANInews

LZJ mmg Mudah sakit kaki kalau kerap main rally2 pjg yg paksa dia kejar keliling court ... sbb dia pemain jenis explosive power ... mcm Mike Tyson..LZJ suka rally pendek & serangan explosive bertubi2..

mike Tyson kalah sbb pihak lawan bertahan bg banyak round & tak bg peluang dia guna banyak explosive power ..

Hari tu axelson gagal main rally pjg ... sbb maybe dia x fokus main rally tapi dia menang sbb kurangkan bg peluang LZJ smash .
Contohnya set ke 3 dia byk lawan net dgn LZJ utk paksa LZJ angkat tinggi Ke Belakang & dia smash ... Kdg2 dia kalah main net & terpaksa angkat tinggi LZJ pula smash tajam..

Jadi utk elak injured LZJ Terpaksa pilih kejohanan.. dgr cite hips dia belum Baik 100%... masih terkesan dari final Thailand
Open main sengit 3 set.... Dan main masters Indon & terbuka Indonesia sengit 3 set... kaki dia problem sikit
 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
363,003
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
363,003
Reaction score
21,657
Points
2,836
Awards
1
LZJ mmg Mudah sakit kaki kalau kerap main rally2 pjg yg paksa dia kejar keliling court ... sbb dia pemain jenis explosive power ... mcm Mike Tyson..LZJ suka rally pendek & serangan explosive bertubi2..

mike Tyson kalah sbb pihak lawan bertahan bg banyak round & tak bg peluang dia guna banyak explosive power ..

Hari tu axelson gagal main rally pjg ... sbb maybe dia x fokus main rally tapi dia menang sbb kurangkan bg peluang LZJ smash .
Contohnya set ke 3 dia byk lawan net dgn LZJ utk paksa LZJ angkat tinggi Ke Belakang & dia smash ... Kdg2 dia kalah main net & terpaksa angkat tinggi LZJ pula smash tajam..

Jadi utk elak injured LZJ Terpaksa pilih kejohanan.. dgr cite hips dia belum Baik 100%... masih terkesan dari final Thailand
Open main sengit 3 set.... Dan main masters Indon & terbuka Indonesia sengit 3 set... kaki dia problem sikit

Elok juga LZJ pilih kejohanan
Dia tak fit macam LCW
 

mdnor34

CG Top Poster Club
gem
Messages
48,342
Joined
Nov 12, 2008
Messages
48,342
Reaction score
342
Points
141
Elok juga LZJ pilih kejohanan
Dia tak fit macam LCW

Dia kuar BAM pun sbb utama BAm Suruh dia masuk semua kejohanan sampai terkeluar kulit tapak kaki....
Skrang NTY Umur 22 ganti LZJ & ada peluang cipta nama
 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
363,003
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
363,003
Reaction score
21,657
Points
2,836
Awards
1
Dia kuar BAM pun sbb utama BAm Suruh dia masuk semua kejohanan sampai terkeluar kulit tapak kaki....
Skrang NTY Umur 22 ganti LZJ & ada peluang cipta nama

BAM lemah sangat sampai tak boleh lahirkan pemain badminton setaraf LZJ
Jauh lagi setaraf LCW
 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
363,003
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
363,003
Reaction score
21,657
Points
2,836
Awards
1
BADMINTON TERBUKA MALAYSIA | 2 Beregu Lelaki Raih Slot Beraksi Saat Akhir

Minggu yang sibuk menanti barisan pemain badminton negara dimana Badminton Terbuka Malaysia 2022 akan membuka tirai saingannya Selasa ini.

Persiapan Axiata Arena Bukit Jalil, sebagai gelanggang penganjuran juga memulakan operasi hari ini, dengan sesi latihan rasmi menguji gelanggang.

 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
363,003
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
363,003
Reaction score
21,657
Points
2,836
Awards
1
Lee Zii Jia Tak Layan Kritikan Dan Pertahankan Tindakannya 'Skip' Sukan Komanwel Demi Kejohanan Dunia

 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register