🇲🇾🏆⚽ HMuda U23 (Sukan SEA 4 Dis 4PM) - FT Kemboja [3][0] HM, OKS & FAM 'berpisah'

CG Sponsors




afshaman

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2013
Messages
2,770
Reaction score
157
Points
33
Bkn slh oks, kali ni sume main mcm tahik
setuju...kalau dlm situasi ni...yg dlm padang tu yg kena jawab...mmg main sgt2 teruk...mudah sgt hilang bola...harap semua player muhasabah balik...tgk silap diri sendiri...
 
Sponsored Post

Niyang

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2009
Messages
40,744
Reaction score
991
Points
161
malasahnya... kenapa direhatkna pawi?
ade dgr sbb campur tgn JDT.... dorang x nak player injured.... too tired... sbb kos rehabilitation kelab yg tanggung...
 

afshaman

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2013
Messages
2,770
Reaction score
157
Points
33
malasahnya... kenapa direhatkna pawi?
kawan 70/30 setuju bab rehatkan pawi ni...long term sbb khidmat pawi sgt2 diperlukan utk HM...risau kalau main kat pdg sintetik ni...injuries maybe ada kalau tak biasa...satu lagi...bola ni permainan team...kalau pawi sorg je all out...yg lain main mcm "haramj"...tak kemana juga la...
 

afshaman

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2013
Messages
2,770
Reaction score
157
Points
33
ade dgr sbb campur tgn JDT.... dorang x nak player injured.... too tired... sbb kos rehabilitation kelab yg tanggung...
yup dan jdt buat keputusan yg betul campur tangan sbb melibatkan karier pawi dan juga kelab...tapi apa2 pun bola sepak ni permainan berpasukan...kita tak leh harap sorg je main bagus...
 

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
6,517
Reaction score
638
Points
121
kawan 70/30 setuju bab rehatkan pawi ni...long term sbb khidmat pawi sgt2 diperlukan utk HM...risau kalau main kat pdg sintetik ni...injuries maybe ada kalau tak biasa...satu lagi...bola ni permainan team...kalau pawi sorg je all out...yg lain main mcm "haramj"...tak kemana juga la...
ye .. setuju...so kita memang tak leh nak expect apa apa dari team sukan sea. jadi tak perlu kita nak salahkan sapa sapa dalam hal ini. sebab team yang kita bawak kali ini adalah team pincang.
 

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
6,517
Reaction score
638
Points
121
yup dan jdt buat keputusan yg betul campur tangan sbb melibatkan karier pawi dan juga kelab...tapi apa2 pun bola sepak ni permainan berpasukan...kita tak leh harap sorg je main bagus...
setuju tuan... tapi adanya pawi.. ianya jadi pemangkin semangat untuk kekawan. tak de pawi... tak de booster untuk team sukan sea kali ini. Tgk la. Pemain over age pun Adam.... player yang jarang dpt minit.
 

afshaman

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2013
Messages
2,770
Reaction score
157
Points
33
betul...walaupun ada beberapa player kita yg main kat kelab luar negara...tp nampak ketara persefahaman antara dieorg takde....org pantai timur kata dok kacip molek agi...more pada individu...tak bermain sbg satu team...
 

Hayy

Super Active Member
Joined
Oct 21, 2010
Messages
6,272
Reaction score
148
Points
83
OKS dh habis magic...
Bye2 OKS..
 

aim02Aug

Super Active Member
Joined
Sep 5, 2011
Messages
5,835
Reaction score
508
Points
111
selain taktikal 343 yg experimen kelaut dlm
faktor lain adalah silap pilih pemain senior

irfan & adam bukanlah senior yg outstanding utk dipilih...

patut pilih
sumareh , gan, matt davies, cobin (2 terbaik)

tp nk buat mcmn oks yg merencana kejatuhan sendri
 
Sponsored Post
Top
Log in Register