πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ†βš½ HMuda U23 (Sukan SEA 4 Dis 4PM) - FT Kemboja [3][0] HM, OKS & FAM 'berpisah'

CG Sponsors




aim02Aug

Super Active Member
Joined
Sep 5, 2011
Messages
5,835
Reaction score
509
Points
111
Oklah BG OKs pgg development youth plak
Mungkin dgn itu dia JD lbh baik
 
Sponsored Post

rumahemas4u

Super Active Member
Joined
Jan 21, 2009
Messages
6,385
Reaction score
49
Points
80
Dah terang2 fam kata dna bolasepak malaysia 433, dia dgn ego nya masih nak guna 343 yg budak2 susah nak ikut dlm masa singkat, dgn padang tiruan lagi, dgn long ball [email protected]@h lagi, dgn passing ke laut lagi, lagi satu tak nak belajar dgn padang tiruan taktikal yg sesuai, nampak sangat berlagak dia ajer yg betul....
 

theblur

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
6,522
Reaction score
528
Points
111
teruknya website official sea game kali ni.. balik2 tukar URL .

sekejap server not found, sekejap timed out..

hosting mana diorang pakai ni, murahan punya ke tak dapat tampung trafik tinggi.

filipina ni dari dulu sembang kuat je, bangga la acah2 ada darah spanish, terer speaking english, etc..

padahal noob je.
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
268,960
Reaction score
9,720
Points
2,226

On the verge of making history! πŸ˜πŸ’―

The #SEAGames2019 Men's football tournament will see a new winner after 28 YEARS! 😯⚽✨

#SEAGames
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
268,960
Reaction score
9,720
Points
2,226

πŸ“Œ Defending champions πŸ‡ΉπŸ‡­ @Changsuek_TH exit! πŸ˜₯πŸ˜₯

πŸ“Œ Park Hang-seo's πŸ‡»πŸ‡³ #Vietnam cruise into the semifinals! πŸ”₯πŸ”₯

Here's how things panned in an entertaining ⚽ men's #football tie of πŸ† #SEAGames2019! ⬇⬇

#SEAGames #Thailand #Indonesia #Myanmar
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
268,960
Reaction score
9,720
Points
2,226

Adam Nor Azlin tidak meletakkan kesalahan terhadap formasi dan taktikal yang diterapkan. #sinarharian
 

QIPIDELANA

Super Active Member
Joined
Dec 13, 2012
Messages
8,988
Reaction score
202
Points
88

Adam Nor Azlin tidak meletakkan kesalahan terhadap formasi dan taktikal yang diterapkan. #sinarharian
Iyo la tu ko adam..bistu salah korg jgk kan.
 

mdnor34

CG Top Poster Club
Joined
Nov 12, 2008
Messages
47,386
Reaction score
137
Points
133
Apa2 pun sy rasa kalau sukan sea ni lagi 2 minggu pasti result x teruk mcm ni...
sbb kita tau reputasi OKS & pemain2...
Pelik sgt main mcm ni sbb bukan level diorg ...
Kita tau kemampuan pemain2 kita...
Ni salah persediaan je...
OKS kena tanggungjawab juga sbb dia yg pilih pemain & buat latihan etc . Kalau dah tau pemain OFF peak patut cari jalan alternatif
 
Last edited:

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
268,960
Reaction score
9,720
Points
2,226
Apa2 pun sy rasa kalau sukan sea ni lagi 2 minggu pasti result x teruk mcm ni...
sbb kita tau reputasi OKS & pemain2...
Pelik sgt main mcm ni sbb bukan level diorg ...
Kita tau kemampuan pemain2 kita...
Ni salah persediaan je...
OKS kena tanggungjawab juga sbb dia yg pilih pemain & buat latihan etc . Kalau dah tau pemain OFF peak patut cari jalan alternatif
Maksudnya OKS takde pelan B, C, D, E
Harap coach baru nanti tak ulangi lagi kesilapan sama
 

mdnor34

CG Top Poster Club
Joined
Nov 12, 2008
Messages
47,386
Reaction score
137
Points
133
d
Maksudnya OKS takde pelan B, C, D, E
Harap coach baru nanti tak ulangi lagi kesilapan sama
Tgk gol2 yg bolos eso
Maksudnya OKS takde pelan B, C, D, E
Harap coach baru nanti tak ulangi lagi kesilapan sama
tu kalau dia sedar pemain dah OFF peak... kalau x sedar tu nampak sgt terlupa aspek sains sukan yg Selalu tekankan bab persediaan & peak at the right time .
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register