BTC USD 57,345.2 Gold USD 1,788.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

🇲🇾🏆⚽ HMalaya 19' (W)(Qual Piala Asia 2022) - FT Thailand [4][0] HM

TXT

CG Super Hardcore Club
Messages
323,797
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
323,797
Reaction score
16,463
Points
2,376
EKxwXBHVAAATosH

* Skuad bola sepak wanita kebangsaan tidak melangkah ke separuh akhir selepas mengakhiri kempen #SEAGames2019 di kedudukan ketiga peringkat kumpulan

#FAM #HarimauMalaya
 
Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
Messages
323,797
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
323,797
Reaction score
16,463
Points
2,376
EKyxbK2UUAEH-Or

Kedudukan Kumpulan A Sukan SEA 2019 (Bola Sepak Wanita) Selepas Hari Perlawanan #3, 2 Disember 2019

* Skuad bola sepak wanita kebangsaan tidak melangkah ke separuh akhir selepas mengakhiri kempen #SEAGames2019 di kedudukan ketiga peringkat kumpulan

#FAM #HarimauMalaya
 

Kelulut madu

Fun Poster
Messages
968
Joined
May 1, 2018
Messages
968
Reaction score
155
Points
33
Yg pompuan Islam x pyh la main bola...haram hukum sbb geng2 llki rmai melihat melentuk2 badan
Sedangkan senam aerobik, gym dll wajib buat d tempat tertutup dan tidak ada sorang pun llki...
 

kopirait

CG Top Poster Club
Messages
39,075
Joined
Apr 18, 2010
Messages
39,075
Reaction score
2,951
Points
206
pemain wanita terbaik malaysia yang pakai tudung tu.
tapi level malaysia jauh lagi even untuk peringkat ASEAN.
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Messages
323,797
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
323,797
Reaction score
16,463
Points
2,376
COVID-19: Penjadualan Semula Pertandingan-Pertandingan Anjuran AFF

Ditangguhkan ke tarikh lain:
1. AFF Women's Championship
2. AFF U18 Women's Championship
3. AFF U16 Boys' Championship
4. AFF U19 Boys' Championship
5. Asean Club Championships (ACC) ditangguh ke 2021

Kekal mengikut jadual:
1. AFF U15 Girls’ Championship
2. AFF Futsal Championship
3. AFF Futsal Club Championship
4. AFF Beach Soccer Championship
5. AFF Suzuki Cup

Baca penuh di https://bit.ly/33VH5x7

#FAM #HarimauMalaya #AFF
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Messages
323,797
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
323,797
Reaction score
16,463
Points
2,376

Kisah belakang tabir kegagalan Salim Mahmud 'miss penalty' di SEA Games 1985.

Bekas pemain Kelantan dan Malaysia ada post gambar ni tadi.

Dia tulis dia miss penalty shootout dan Malaysia kalah semi lawan Singapura. Satu Malaysia marah dia. 😂

Terus call dia nak gelak tapi ada ada cerita best pulak belakang cerita tu.

Sebenarnya nama dia takde dalam senarai 5 pemain yang ambik sepakan penalti.

Sebelum ni Salim bukan pengambil sepakan penalti dan dia kena ambik secara tiba-tiba.

Sepakan ke-5 sepatutnya Ahmad Yusof, dia juga merupakan kapten pasukan.

Tapi dia gemuruh dan tak yakin, dan suruh Salim ambik.

Siap bagi tips lagi 'kepit telur dulu' la, kedudukan macam tu la.

Finally miss jugak.

Btw, Malaysia menang perlawanan penentuan tempat ke-3. Dalam koleksi Salim, dia ada 1 emas, 1 perak dan 1 gangsa acara bola sepak Sukan SEA.

Nanti ada masa aku tulis proper dalam web pasal behind the scene ni.

Okay sambung gelak 😂😂😂. Baru tahu Ahmad Yusof kepit telur dulu sebelum sepak.
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Messages
323,797
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
323,797
Reaction score
16,463
Points
2,376
KASMAH DARUS | FAM Tampil Hulur Bantuan

Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) yang diwakili Exconya, Datuk Suraya Yaacob semalam meluangkan masa menziarah bekas pemain bola sepak wanita kebangsaan, era 70-an, Kasmah Darus yang menghidap kanser tulang tahap empat sejak awal Januari lalu.

 

TXT

CG Super Hardcore Club
Messages
323,797
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
323,797
Reaction score
16,463
Points
2,376
PIALA ASIA WANITA 2022 | Skuad Kebangsaan Tewas Aksi Pertama

Skuad bola sepak wanita kebangsaan memulakan kempen kelayakan Piala Asia Wanita 2022 dengan langkah kiri apabila tewas 0-4 kepada Thailand, malam tadi.

 

TXT

CG Super Hardcore Club
Messages
323,797
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
323,797
Reaction score
16,463
Points
2,376
PIALA ASIA WANITA 2022 | Thailand Terlalu Handal Buat Malaysia

Susulan tewas 0-4 kepada Thailand pada aksi sulung Kumpulan H, kempen kelayakan Piala Asia Wanita 2022 di Baitulmaqdis semalam, bolehlah disimpulkan, peluang untuk skuad wanita kebangsaan ke pusingan akhir di India,tahun depan hampir tertutup.

Kini semuanya bergantung pada aksi selepas ini dimana Malaysia perlu menumpaskan Palestin dan berharap Palestin menumpaskan Thailand berikutan hanya juara kumpulan layak ke pusingan akhir.

 

TXT

CG Super Hardcore Club
Messages
323,797
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
323,797
Reaction score
16,463
Points
2,376
PIALA ASIA WANITA | Malayan Tigress Tidak Pulang Tangan Kosong

Perjalanan pasukan kebangsaan dalam Kempen Kelayakan Piala Asia Wanita 2022 berakhir dengan positif.

Malaysia berjaya mengatasi tentangan tuan rumah Palestin untuk merakam kemenangan 2-0.

 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register