πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ†βš½ Harimau Malaya (WCQ/ACQ 19 Nov 830PM) - Arena HM vs πŸ‡²πŸ‡¨

Recommended Brokers


mdnor34

CG Top Poster Club
Joined
Nov 12, 2008
Messages
47,422
Reaction score
127
Points
133
Tak sempat recover lagi ke bang
X Akan sempat 100%.. Dgn Maldives pun kita biasa menang 3-0 tahun Lepas ... ni 2-1 je... tapi standard le xde sape Akan kata letih.. Sbb bila main utk HM komitmen 100%. Xde alasan lain
 
Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
260,001
Reaction score
8,751
Points
2,226
X Akan sempat 100%.. Dgn Maldives pun kita biasa menang 3-0 tahun Lepas ... ni 2-1 je... tapi standard le xde sape Akan kata letih.. Sbb bila main utk HM komitmen 100%. Xde alasan lain
Kena buat ujian dulu baru tahu fit ke x kn
 

arla

Fun Poster
Joined
Jul 27, 2017
Messages
312
Reaction score
19
Points
15
friendly dgn tajikistan, bagus kalau TCH cuba gandingan skuad B23 utk bek dominic tan, adam & mathew davies. mereka ada banyak pengalaman perlawanan dgn team arab, korea & japan semasa dlm skuad u23
 

Niyang

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2009
Messages
40,239
Reaction score
858
Points
161
rase draw jerk ni... thai akan men play safe... sbb dorg nak elak cicir point... dpt gol sebijik.. dorg bertahan cam vietnam arituh..
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
260,001
Reaction score
8,751
Points
2,226

Matchday | Sabtu, 9 November 2019

MALAYSIA πŸ‡²πŸ‡Ύ lwn πŸ‡ΉπŸ‡― TAJIKISTAN
Stadium Nasional, Bukit Jalil, 8.45 malam

* Kaunter tiket di Pintu A, B & C (Malaysia) & Pintu E (Tajikistan) dibuka bermula jam 3.00 petang ini

* Siaran langsung di @ASTROARENA 801/802HD

#FAM #HarimauMalaya
 

mdnor34

CG Top Poster Club
Joined
Nov 12, 2008
Messages
47,422
Reaction score
127
Points
133
Dengar PC semalam coach Tajikistan Kata nak Cuba player muda & senior & akan main sungguh2 ...
jadi HM Pun kena kerja keras sikit tapi jgn smpai all out nanti lagi 5 hari lawan Thailand ..

HM pernah Lwn Tajikistan tahun 2015 di sana .. kalah 1-4...
Level tajiskistan bawah sikit Drp Uzbezkistan.
Ranking pun atas 40 Drp HM.g
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register